Πίπα Μίντλετον περί οπισθίων: Η Καρντάσιαν έχει καλύτερα

Η Πίπα Μίντλετον θέτει εαυτόν εκτός συναγωνισμού σε σχέση με την Καρντάσιαν κι απορεί για την εμμονή της αμερικανικής κουλτούρας στα γυναικεία οπίσθια

pipa-mintleton-peri-opisthiwn-i-karntasian-exei-kalutera
SHARE THIS
0
SHARES

Τον προβληματισμό της για την εμμονή της αμερικανικής κουλτούρας στα οπίσθια εξέφρασε η Πίπα Μίντλετον, αδερφή της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ.

 

 

 

Η Πίπα Μίντλετον παίρνει για πρώτη φορά η ίδια θέση σε ένα -υψίστης... σημασίας- θέμα περί οπισθίων, συγκρίνοντας τα δικά της με το αντίστοιχο μέρος του σώματος που έκανε διάσημη την Κιμ Καρντάσιαν. Και καταλήγει μετριοπαθώς σε άρθρο της στο Spectator: «Πρέπει να πω ότι τα δικά μου, αν και απήλαυσαν εφήμερης δόξας, δεν συγκρίνονται με της Καρντάσιαν».

 

Στο ίδιο άρθρο, η Πίπα θέτει βεβαίως και τον προβληματισμό της: «Τι είναι όμως αυτό το πράγμα με την αμερικανική κουλτούρα και τα οπίσθια; Νομίζω ότι πια έχει πάρει μορφή εμμονής».

Η πρόσφατη γυμνή φωτογράφηση της Καρντάσιαν για το Paper με σλόγκαν – στόχο να «σπάσει» το Ιντερνετ δεν φάνηκε να την εντυπωσιάζει. «Η Κιμ θέλει να σπάσει το Ιντερνετ, όμως δεν είμαι σίγουρη ότι το επιχειρεί με τον σωστό τρόπο» καταλήγει στο άρθρο της.

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook