Πίσω ολοταχώς Χάρι & Μέγκαν: Ανατροπή στα σχέδια απόδρασης απ' το παλάτι

Η διπλωματική κίνηση που έφερε ανατροπή στα σχέδια «απόδρασής» τους από το παλάτι.

pisw-olotaxws-xari--megkan-anatropi-sta-sxedia-apodrasis-ap-to-palati
SHARE THIS
0
SHARES

Πριν από λίγες ημέρες η είδηση ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν σκοπεύουν περάσουν ούτε την ημέρα των Ευχαριστιών ούτε τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια, προκάλεσε αναταραχή στο παλάτι. 

Ειδικά φέτος, που είναι οι πρώτες γιορτές του Άρτσι, η βασίλισσα ήθελε να τους έχει μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, κρατώντας τους τύπους. 

Μετά από το ξέσπασμα του ζεύγους κατά του βρετανικού τύπου δηλώνοντας ότι τους καταστρέφουν τη ζωή, είχαν αποφασίσει να πάρουν άδεια έξι εβδομάδων από τα καθήκοντά του, για να περάσει τις όλες γιορτές στις ΗΠΑ μαζί με τη μητέρα της Μέγκαν.   

 

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν για κανένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Ωστόσο, νέες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει αλλάξει γνώμη και να έχει ανατρέψει τα σχέδιά του, φοβούμενο τον αρνητικό αντίκτυπο που θα είχε αυτή η κίνηση αφού θα έδιναν τροφή για νέα αρνητικά σχόλια στα ταμπλόιντς. 

 

Έτσι φαίνεται πως θα περάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Λονδίνο. 

Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι σε διαφορετική περίπτωση το ταξίδι θα ήταν εξαιρετικά μεγάλο και κουραστικό για τον μικρό Άρτσι, γι’ αυτό και κανόνισαν να έρθει η πεθερά του Χάρι για να περάσει μαζί τους αυτή την οικογενειακή γιορτή. 

Το αν θα ταξιδέψουν ή όχι στις ΗΠΑ για τα Χριστούγεννα παραμένει άγνωστο, αν και μάλλον το ξανασκέφτονται αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι μάλλον θα τους βγει ξινό το ταξίδι...

 

Φωτο: Reuters 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook