Ποιο τραγούδι εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» 20 χρόνια μετά

Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή, το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ έπεσε από την κορυφή. Ποιος την έριξε;

SHARE THIS
0
SHARES

Το «All I Want for Christmas Is You» δεν είναι πλέον το πιο δημοφιλές Χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή, το... θρυλικό τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ έχει εκθρονιστεί.

Κυκλοφόρησε το 1994 και έχει κερδίσει υποψηφιότητες για το παγκόσμιο Μουσικό Βραβείο Καλύτερου τραγουδιού, και Παγκόσμιο Μουσικό Βραβείο Καλύτερου βίντεο. Παράλληλα, έχει διασκευαστεί δεκάδες φορές, ωστόσο η πρώτη εκτέλεση είναι ασύγκριτα καλύτερη.

Πλέον όμως μπορούμε να μιλάμε για τέλος εποχής αφού για πρώτη φορά από το 1994, το τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ «All I Want for Christmas Is You» δεν είναι το τραγούδι που περιμένουν να ακούσουν οι αγοραστές, ενώ κάνουν τα ψώνια τους κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Η βασίλισσα των Χριστουγέννων εκθρονίστηκε μετά από 20 συνεχόμενα χρόνια. Οσο για τον ποιος είναι αυτός που εκθρόνισε την Κάρεϊ από το Νο 1, ρίχνοντάς τη στη 2η θέση, αυτός είναι ο Πολ Μακάρτνεϊ και το τραγούδι του Wonderful Christmastime.

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook