Ποιον συμβουλεύθηκε η Κ. Διδασκάλου για το ρόλο της Μυρσίνης

Έναν έμπιστό της προσωπικό σύμβουλο που κάνει μια παράξενη δουλειά και της αποκάλυψε πολλά.

poion-sumbouleuthike-i-k-didaskalou-gia-to-rolo-tis-mursinis
SHARE THIS
0
SHARES

Όσοι πιστεύετε ότι οι ηθοποιοί αναζητούν βοήθεια σε πνευματικούς δασκάλους, πέφτετε έξω. Τη συμβουλή τους για τους ρόλους ζητούν και από τους προσωπικούς τους αστρολόγους, ενώ έκπληξη προκάλεσε η εξομολόγηση της Κατερίνας Διδασκάλου για τον αριθμολόγο τον οποίο συμβουλεύθηκε για να παίξει το ρόλο της Μυρσίνης στις «΄Αγριες Μέλισσες». 

«Η Μυρσίνη είναι Ταύρος γεννημένη 5 Μαΐου. Ένας αριθμολόγος μου είπε ότι αυτή η γυναίκα έχει αριθμό ζωής 1, που σημαίνει ότι είναι ηγετική» δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη. 

 

Και εξήγησε την κίνησή της αυτή λέγοντας πως «Ο κόσμος έχει ένα πολύ καλό κριτήριο να καταλαβαίνει πώς δίνεσαι στην ερμηνεία ενός ρόλου. Πάντα γράφω βιογραφία για τους ρόλους που ερμηνεύω, τι ζώδιο είναι και τέτοια». 

 Σύμφωνα με όσα πιστεύει η Κατερίνα Διδασκάλου η γυναίκα που υποδύεται «είναι μπροστά από την εποχή της, αλλά έχει μια τραγωδία στη ζωή της και πολλές φορές εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους». Μιλώντας για την Μυρσίνη που ερμηνεύει είπε 

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση με τον Κυπραίο, γιατί δεν πρέπει να το ξέρω, δεν είναι χρήσιμο να το ξέρω. Η ζωή μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αλίμονό μας ως ήρωες να ξέρουμε τι θα συμβεί παρακάτω. Τότε δεν μπορούμε να εκπλαγούμε εμείς για να εκπλήξουμε το κοινό. Το ξέρετε ότι υπάρχουν σκηνοθέτες που δεν σου δίνουν όλο το σενάριο γιατί δεν πρέπει να το ξέρεις;», αφήνοντας το πολυπληθές κοινό του σίριαλ σε αγωνία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook