Ποιος τρομοκράτησε τη Μίνα Αρναούτη- "Ήθελα να ζει ο Παντελής"

Το σοκ και τα ψυχικά της τραύματα δεν έχουν τέλος. Η Μίνα Αρναούτη ένιωσε τρόμο διαβάζοντας μία ανάρτηση για εκείνη και τον Παντελή Παντελίδη. Τι έλεγε.

poios-tromokratise-ti-mina-arnaouti--ithela-na-zei-o-pantelis
SHARE THIS
0
SHARES

Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και τον σοβαρότατο τραυματισμό της Μίνας Αρναούτη , που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ.  

Δύο χρόνια με πολύ πόνο, χειρουργικές επεμβάσεις, φυσιοθεραπείες, πλαστικές για να φύγουν τα σημάδια από το κορμί της, προσπάθεια να συνέλθει και με το σοκ εκείνης της μέρας να παραμένει δυνατό. Η Μίνα Αρναούτη όμως, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υπέστη και απίστευτο bullying από όλους εκείνους που θεώρησαν πως έχει ευθύνη για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του τραγουδιστή. 

Η ανάρτηση που είδε από χρήστη του twitter , σχετικά με την ίδια, την τρόμαξε και δεν το έκρυψε. Μάλιστα, έκανε αναπαραγωγή του στη σελίδα της στο Facebook, γράφοντας όσα ένιωσε για το σενάριο όπου εκείνη θα ήταν νεκρή και θα ζούσε ο Παντελής Παντελίδης: "Όπως κοίταζα το twitter εμφανίστηκε αυτό. Τώρα σκέφτομαι ότι στη ζωή όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Δεν νιώθω όμως χαρούμενη… Μπορεί να με τρόμαξε το σενάρο που διάβασα, αλλά δεν με ικανοποίησε το σήμερα.  
Είμαι άπληστη Θεέ μου; Ήθελα κι αυτός…….!!!"

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook