Πόλεμος Γκολεμά-Χειμωνά στο Facebook για τον Λαζόπουλο

Χωρίς προηγούμενο όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στη Ντέπυ Γκολεμά και τον Θανάση Χειμωνά που αντάλλαξαν ακραίους χαρακτηρισμούς δημόσια στο Facebook. Πώς ξεκίνησαν όλα.

polemos-gkolema-xeimwna-sto-facebookante-gmisoukitos
|
SHARE THIS
0
SHARES

Πόλεμος στο Facebook ανάμεσα στον Θανάση Χειμωνά, συγγραφέα και μέλος του ΠΑΣΟΚ και τη δημοσιογράφο-τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά. Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά στο προσωπικό προφίλ του, όπου έγραψε για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Το επόμενο Αλ Τσαντίρι θα προβληθεί από την φυλακή. Η Ρώπα θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης».

Η αρχική ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά
Η αρχική ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά

Σχεδόν τέσσερις ώρες μετά η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε την ανάρτηση, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς και λέγοντας: «Πόσο ανόητος είσαι όμως! Και κακός. Κακή ψυχή ρε παιδί μου....κρίμα!».

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του Χειμωνά, με ιδιαίτερα σκληρά λόγια, ανάμεσα σε αυτά και ο χαρακτηρισμός «κήτος» προς τη Ντέπη Γκολεμά : «Σε διαγράφω και άντε γαμήσου. Εκτός από ανόητος και κακός είμαι και χυδαίος και σεξιστής. Κρίμα να πεις όταν κοιτάς τα χάλια σου στον καθρέφτη. Κήτος».

 

Τίποτα, όμως, δεν τελείωσε εκεί...

Η τηλεκριτικός ανάρτησε στον τοίχο το παρακάτω:«Μπορώ να ζήσω και χωρίς τη φιλια την fb φιλια του Θανάση Χειμωνα. Τον μπλόκαρα και έστειλα το υβριστικό του σχόλιο εκεί που πρέπει. Θα παρακαλούσα ουδέν σχόλιο για τους γονείς του. Σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα. Θεωρώ δε τον πατέρα του που γνώρισα προσωπικά αξιοθαύμαστη προσωπικότητα. Μη με φέρετε σε δύσκολη θέση με δυσμενή σχόλια....».....

 

...με τον Θανάση Χειμωνά να της απαντάει χωρίς να κάνει χρήση του ονόματός της, με δεύτερη ανάρτηση: «Αυτό που κάποιες με προσβάλλουν και όταν τις βρίσω ποστάρουν τα μπινελίκια μου στον "τοίχο" τους και κλαίγονται θα καταγράφει κάποτε ως σαδο-μαζό διαστροφή». 

Η μόδα του «ξεκατινιάσματος» μέσω Facebook έχει εξαπλωθεί και προφανώς το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν έχει αγγίξει κανέναν από τους δυο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook