Πόσα άτομα αριθμεί το προσωπικό της Μέγκαν & πρίγκιπα Χάρι;

Δεν είναι ένα άτομο, δεν είναι δυο, δεν είναι τρία, αλλά....

posa-atoma-arithmei-to-proswpiko-tis-megkan--prigkipa-xari
SHARE THIS
0
SHARES

Όταν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει σίγουρα εξασφαλισμένο ότι δεν θα χρειαστεί να κουραστείς για τις δουλειές στο σπίτι, δεν θα οδηγείς αυτοκίνητο και θα έχεις τον σωστό άνθρωπο να μεγαλώνει τα παιδιά σου. Όταν είσαι μέλος βασιλικής οικογένειας δεν ασχολείσαι καν με το που θα βρεθούν τα υλικά για να μαγειρευτεί το φαγητό που θέλεις να σου φτιάξουν. 

Και κάπου εδώ έρχονται (ξανά) να ανατρέψουν αυτό που πιστεύαμε όλοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι δεν έχει προσωπικό που τους βοηθά. Οικιακοί βοηθοί, σοφέρ, μπάτλερ, νταντάδες δεν είναι κομμάτι του σκηνικού της δικής τους "βασιλικής" καθημερινότητας. Οι δυο τους προφανώς αγαπούν να ζουν ως κοινοί θνητοί, ιδίως μετά τη μετακόμισή τους στο Frogmore Cottage.

Σύμφωνα με την Κέιτι Νίκολ, δημοσιογράφο του βασιλικού ρεπορτάζ, το ζευγάρι δεν έχει προσλάβει προσωπικό στη νέα του κατοικία και κάνουν οι ίδιοι αυτά που χρειάζονται! Σε συνέντευξή της στο Grazia, η δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Το ζευγάρι δεν έχει ακόμα προσλάβει νταντά, σεφ ή οικιακούς βοηθούς στο νέο τους σπίτι».

Από όταν που γεννήθηκε ο γιος τους  η Μέγκαν έχει τη βοήθεια της μητέρας της, η οποία διαθέτει δική της πτέρυγα στο Frogmore Cottage.
Αποκλείεται βέβαια να μείνει για πάντα, όπως και αποκλείεται να έχει αναλάβει χρέη οικιακής βοηθού. Άρα, αργά ή γρήγορα, το ζευγάρι θα αναγκαστεί να προσλάβει προσωπικό.

Σίγουρα κανένας δεν πιστεύει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν πηγαίνουν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ- εκτός κι αν τους δούμε ξαφνικά κι εκεί.

Φωτογραφία: reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook