Που βρίσκονται τα δυο παιδιά του Κρουζ και της Κίντμαν;

Για πρώτη φορά η Κίντμαν μιλά για τα παιδιά που είχαν υιοθετήσει με τον Τομ κρουζ λίγο πριν χωρίσουν.

pou-briskontai-ta-duo-paidia-tou-krouz-kai-tis-kintman
SHARE THIS
0
SHARES

Όταν Ο Τομν Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν ήταν ζευγάρι είχαν υιοθετήσει δυο παιδιά. Μετά το διαζύγιο αλλά και τους γάμους τους, η Κίντμαν απέκτησε δυο κορίτσια και ο Κρουζ τη Σούρι. Δεν είναι λίγοι που είχαν αναρωτηθεί επενηλλειμένα για την «τύχη» των δυο μεγαλύτερων παιδιών τους για τα οποία δεν είχαν μιλήσει ποτέ. Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι τα ποαιδιά έχουν ασπαστεί την σαϊεντολογία της οποίας πιστός οπαδός είναι ο Τομ Κρουζ. 

Η Κίντμαν σε συνέντευξη που έδωσε στο VanityFair,  αποκάλυψε ότι η μεγάλη της κόρη είναι 26 ετών και ο γιός της 24. Για την Μπέλα, όπως είναι το όνομά της είπε ότι ζει στο Λονδίνο, παντρεμένη και έχει τη φίρμα ρούχων BCK, ενώ ο γιος της Κόνορ ασχολείται με τη μουσική και ζει στο Μαϊάμι. 

Την προτίμηση της κόρης της να ζει στο Λονδίνο, αιτιολόγησε η Αυστραλή ηθοποιός λέγοντας πως όταν είχαν υιοθετήσει τα παιδιά έμεναν στην Αγγλία και μάλιστα τα παιδιά στα πρώτα χρόνια της ζωής τους είχαν αγγλική προφορά. Είναι φυσικό όπως εξήγησε η Μπέλα να αισθάνεται περισσότερο Αγγλίδα.

φωτο: αρχείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook