H Mέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν ήδη δώσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ,
Μάλιστα, ο 4,5 ετών Άρτσι είχε ζητήσει ένα αρκετά ακριβό χριστουγεννιάτικο δώρο που οι γονείς του δεν του αγόρασαν.
Οπως αποκάλυψε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας για την ταινία μικρού μήκους του Netflix "Τhe After" με σκηνοθέτη τον Μίσαν Χάριμαν, ο γιος της Άρτσι έλαβε το χριστουγεννιάτικο δώρο του, αλλά δεν ενθουσιάστηκε και τόσο καθώς είχε κάτι άλλο στο μυαλό του.
Ο μικρός Άρτσι έχει μεγάλη αγάπη για την φωτογραφία και αυτό οφείλεται εν μέρει από την στενή φιλία της Μέγκαν Μαρκλ με τον βρετανό Μίσαν Χάριμαν, ο οποίος ασχολείται και με τη φωτογραφία. Ο Μίσαν Χάριμαν έχει επιμεληθεί αρκετά πορτρέτα της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι καθώς και την πρώτη φωτογραφία της Λίλιμπετ.
Σε μια χαριτωμένη στιγμή, η Μέγκαν Μαρκλ εξήγησε ότι ο Άρτσι ήθελε για χριστουγεννιάτικο δώρο μια φωτογραφική μηχανή Leica σαν του Μίσαν Χάριμαν.
"Μα δεν είναι Leica σαν του Misan;", αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ για την αντίδραση του Άρτσι όταν έλαβε μια φωτογραφική μηχανή για τα Χριστούγεννα. Η Μέγκαν Μάρκλ άρχισε να γελάει, διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται να του πάρει μια τόσο ακριβή μηχανή.
Δείτε το βίντεο με την Μέγκαν Μαρκλ να μιλάει για τον γιο της, Άρτσι, και το χριστουγεννιάτικο δώρο που δεν έλαβε.