Aγνωστες μέχρι σήμερα επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε φιλικά της πρόσωπα ήρθαν στο φως και μεταφέρουν τις δύσκολες στιγμές και τα συναισθήματα που βίωνε την περίοδο του διαζυγίου της με τον Κάρολο.

Σε μία από αυτές με ημερομηνία 20 Μαΐου 1996, η Νταϊάνα έγραφε: "Αν ήξερα πριν από ένα χρόνο τι θα βίωνα περνώντας αυτό το διαζύγιο, δεν θα συναινούσα ποτέ. Είναι απελπιστικό και άσχημο".

Οι 32 χειρόγραφες επιστολές της πριγκίπισσας είναι γραμμένες από τα τέλη του 1995 και το 1996 προς τους φίλους της Σούζι και Τάρεκ Κάσεμ (Susie & Tarek Kassem). Το ζευγάρι δήλωσε στη Daily Mail ότι αποφάσισε να τις πουλήσει επειδή "η κατοχή των εγγράφων είναι μεγάλη ευθύνη" και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστήριζε η Νταϊάνα.

"..Περνάω πολύ δύσκολες στιγμές και η πίεση που αισθάνομαι προέρχεται από όλες τις πλευρές. Είναι πάρα πολύ δύσκολο μερικές φορές να κρατήσει κανείς το κεφάλι ψηλά…. Επιθυμώ να περάσει αυτό το διαζύγιο, καθώς το πιθανό κόστος είναι τεράστιο", έγραφε η Νταϊάνα σε επιστολή της τον Απρίλιο του 1996.
Οι επιστολές θα πωληθούν μεμονωμένα μέσω του οίκου δημοπρασιών Lay's Auctioneers στις 16 Φεβρουαρίου και η αξία τους εκτιμάται στις 90.000 λίρες.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προσωπικά αντικείμενα της Νταϊάνα βγαίνουν σε δημοπρασία.
Τελευταίο πουλήθηκε ένα μοβ βελούδινο στράπλες φόρεμα, το οποίο φόρεσε για μία φωτογράφιση του Vanity Fair το 1997.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Αυγούστου του 1997 λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ, προσέκρουσε στην 13η τσιμεντένια κολόνα στήριξης της οροφής του τούνελ Ποντ ντ’ Αλμά στο Παρίσι.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρει ακαριαίο θάνατο η "πριγκίπισσα του λαού", ο οδηγός του οχήματος Ανρί Πολ, αλλά και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr