
Η πριγκίπισσα Σαρλίν πραγματοποίησε μία super chic εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης. Η 47χρονη πριγκίπισσα συνόδευσε το σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, στο 4ο ετήσιο τουρνουά γκολφ Princess of Monaco Cup.
Για την περίσταση, η πριγκίπισσα Σαρλίν εθεάθη να φοράει ένα ολόλευκο μίντι φόρεμα του brand Elie Saab, που θα μπορούσε να φορεθεί και ως νυφικό.
Πρόκειται για ένα στράπλες λευκό φόρεμα, επενδυμένο με δαντέλα και με μία σατέν ζώνη που τόνιζε τη μέση της πριγκίπισσας. Η συγκεκριμένη δημιουργία διέθετε αρχικά μακριά μανίκια αλλά η πριγκίπισσα Σαρλίν τη μεταποίησε σε αμάνικη.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν ανέδειξε την εμφάνισή της με λευκές γόβες στιλέτο του brand Jimmy Choo ενώ από κοσμήματα, επέλεξε ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα και ελαφριά κυματιστά ενώ το μακιγιάζ της φρέσκο, διακριτικό και δροσερό, τονίζοντας ελαφρά τα ζυγωματικά και τα χείλη της.

Στη νέα τους εμφάνιση, η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίστηκαν μόνοι χωρίς τα παιδιά τους. Η πιο πρόσφατη οικογενειακή εμφάνισή τους, ήταν όταν η Σαρλίν και ο Αλβέρτος, συνόδευσαν τα δίδυμα παιδιά τους, την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον πρίγκιπα Ζακ, 10 ετών, την πρώτη ημέρα στο σχολείο τους. Μάλιστα είχαν ποζάρει όλοι μαζί για αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του παλατιού του Μονακό με το εξής μήνυμα:
"Το πρωί της Δευτέρας, ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα επέστρεψαν στο σχολείο. Μία νέα σχολική χρονιά γεμάτη ανακαλύψεις, φιλίες και περιπέτειες τους περιμένει. Η πριγκιπική οικογένεια εύχεται σε όλους τους μαθητές του πριγκιπάτου ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο σχολείο".
Στις σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες, ο Ζακ και η Γκαμπριέλα φορούσαν τις σχολικές τους φορεσιές. Ο Ζακ φαίνεται να φοράει ένα κόκκινο τοπ πόλο με το λογότυπο του L'Institution François d'Assise-Nicolas Barré (FANB) με ένα σκούρο τζιν παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια. Η Γκαμπριέλα φορούσε το ίδιο τοπ με μία πλισέ φούστα σε σε μπλε σκούρο χρώμα και μαύρες δερμάτινες μπαλαρίνες. Οι βασιλικοί θαυμαστές παρατήρησαν σε αντίθεση με τους ισχύοντες σχολικούς κανόνες, η μικρή πριγκίπισσα φορούσε ένα κόσμημα στο λαιμό και ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια.
Το έξυπνο και κομψό look της πριγκίπισσας Σαρλίν
Για την επιστροφή των παιδιών της στο σχολείο, η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ντυθεί κομψά αλλά και άνετα. Επέλεξε ένα μπλε παντελόνι με φαρδιά γραμμή, ένα κατάλευκο πουκάμισο και ένα ζευγάρι καφέ πλατφόρμες. Είχε κάνει ένα κομψό χτένισμα στα ξανθά μαλλιά της, ενώ το μακιγιάζ της, συνδύασε ένα ζεστό make up look στα μάτια, με έντονες βλεφαρίδες, δίνοντας παράλληλα μία πινελιά φρεσκάδας στα ζυγωματικά και στα χείλη με ένα ροζ κραγιόν/
Το ντύσιμο που επέλεξε η πριγκίπισσα Σαρλίν για να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο είναι κλασικό και διαχρονικό", σχολίασαν οι royal fans. Και πρόσθεσαν: "Δεν είναι υπερβολικά ντυμένη με ένα ίσως κομψό φόρεμα, και δεν δείχνει ούτε πολύ casual με φόρμες και αθλητικά παπούτσια", "Είναι ιδανικό για την περίσταση αλλά θα ταίριαζε και σε μία ημέρα γραφείου".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr