Προκαλεί ο Σκουλός για το φιάσκο στο GNTM: Εμείς χαρήκαμε, ανθρωποφάγοι

Ο ίδιος χάρηκε πολύ χάλασε το σύστημα και χαρακτήρισε ανθρωποφάγους όσους αντέδρασαν.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ο φωτογράφος και ένας εκ των τεσσάρων κριτών του Greece’s Next Top Model, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για πρώτη φορά για το φιάσκο στον τελικό, που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και προκαλεί εντύπωση η διατύπωσή του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος και κριτής του ριάλιτι μοντέλων είπε:

«Εκεί πάθαμε όλοι! Είχαμε, απ' ό,τι είδαμε, μια τεχνική αστοχία και, απ' ό,τι ξέρω, το κανάλι έδωσε την ψηφοφορία σε μια αμερικανική εταιρεία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Εμείς χαιρόμαστε γιατί, από τη στιγμή που έπεσε το σύστημα -και ας τα βρει το κανάλι με την εταιρεία δικαστικά- αποφασίστηκε να μείνει η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, δηλαδή η δική μας, και είχαμε ισοπαλία μέχρι εκείνη την ώρα. Επομένως, τι σημαίνει αυτό; Δύο συμβόλαια στα κορίτσια, θα κάνουν δύο καμπάνιες για καλλυντικά, θα κάνουν δύο εξώφυλλα, θα κάνουν δύο συμβόλαιο με ξένο πρακτορείο».

Παράλληλα, τόνισε ότι εκείνη την ώρα δεν ήξεραν τι να κάνουν, ότι αγχώθηκαν, αλλά τελικά αποφάσισαν στη στιγμή να αναδείξουν δύο νικήτριες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Ο ίδιος επισήμανε ότι επρόκειτο για «κέρδος», για «διπλάσιες ευκαιρίες» και σημείωσε:

«Θα ήταν καλύτερο να μην έπεφτε το σύστημα, να μην είχαμε τεχνικό πρόβλημα. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Ακούγαμε στο ακουστικό έχει πέσει το σύστημα, οι Αμερικανοί δεν μας δίνουν ανταπόκριση».

Τέλος, χαρακτήρισε ως «ανθρωποφαγία» τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ιδίως στα social media με το αποτέλεσμα του τελικού.