Πρώτη συνέντευξη- Συγκινεί η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

"Ναι, γεια σας. Είμαστε από την Τροχαία Ελληνικού. Η κυρία Αγγελίδη; Εκείνη τη στιγμή πάγωσα…". Η σύζυγος του Κ.Αγγελίδη μιλάει για όλα για πρώτη φορά, 5 μήνες μετά.

prwti-sunenteuksi--sugkinei-i-suzugos-tou-kwnstantinou-aggelidi
SHARE THIS
0
SHARES

Πέντε μήνες μετά το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, μέσα στο Κέντρο Αποκατάστασης εκεί που ο παρουσιαστής μαθαίνει από την αρχή να περπατά, να τρέφεται και να μιλά έδωσε την πρώτη συνέντευξη μιλώντας για όλα. Η μητέρα του παιδιού του, η σύντροφος της ζωής του άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή "Tatiana live" Τατιάνα και ξετύλιξε το κουβάρι από τη στιγμή του ατυχήματος μέχρι και σήμερα που εκείνος προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή του από την αρχή.

“Επειδή είναι πολύ δυνατός το πάλεψε πάρα πολύ. Πέρασε πάρα πολλά στην Εντατική. Εγώ παρακάλαγα κι έλεγα… Θεέ μου, πότε θα βγούμε από αυτή την πόρτα; Γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε: Ναι, γεια σας. Είμαστε από την Τροχαία Ελληνικού. Η κυρία Αγγελίδη; Εκείνη τη στιγμή πάγωσα…», λέει χαρακτηριστικά και περιγράφει με μεγάλη συγκίνηση τις πρώτες στιγμές που είδε τον Κωνσταντίνο στο νοσοκομείο. Η Εβελίνα Βαρσάμη ομολόγησε ότι από εκείνη τη στιγμή άρχισε να έχει πιο βαθιά πίστη στο Θεό και απευθύνθηκε σε έναν πνευματικό που την βοήθησε. Πάντα στο πλευρό της στέκεται η αδερφή του Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρα.

Δείτε το βίντεο:

Το πρώτο χειρουργείο και οι 53 μέρες μέχρι να καταφέρει να βγει από την Εντατική, να αρχίσει να αναγνωρίζει και να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, μέχρι την ώρα που ένα μικρόβιο τούς έκανε να ζήσουν μία καινούρια αγωνία.

Η νέα ζωή  στο Κέντρο Αποκατάστασης

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Το κέντρο αποκατάστασης που ο Κωνσταντίνος προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις του να κερδίσει τη ζωή του πίσω.

Δείτε το βίντεο:

Ο γιος του

Ο μοναχογιός του έχει ενημερωθεί για τον κατάσταση υγείας του μπαμπά του και μαζί με τη μαμά φτιάχνουν βιντεάκια για να τα βλέπει ο Κωνσταντίνος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τςη συζύγου του, σε αυτά τα βιντεάκια αντιδρά περισσότερο παό οτιδήποτε άλλο. Ο Κωνσταντίνος δεν θέλει ο Αλέξανδρος να τον δει σε αυτή την κατάσταση. Η σύζυγός του είναι εκείνη που μεταφέρει στον γιο τους την κατάσταση, χρησιμοποιώντας τον πιο σωστό τρόπο για ένα παιδί, λέγοντας παράλληλα στον Αγγελίδη πως όταν θα τον δει ο μικρός θα είναι πια δυνατός.

Η καθημερινότητα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο Κέντρο Αποκατάστασης

Πολλές βόλτες στις εγκαταστάσεις και προσπάθεια. Η Εβελίνα Βαρσάμη ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που φροντίζουν τον  σύζυγό της.

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook