Πωλείται το σπίτι που ζούσε η Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη- Η απόφαση Λυκουρέζου

"Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα". Ο Λυκουρέζος αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που λάτρευε η Ζωή Λάσκαρη. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

pwleitai-to-spiti-pou-zouse-i-laskari-sto-porto-rafti
SHARE THIS
0
SHARES

Ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη σημάδεψε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, που πριν από 8 μήνες έφυγε ξαφνικά στον ύπνο της. Τώρα φαίνεται ότι ο ποινικολόγος πήρε την απόφαση να πουλήσει την πολυτελή κατοικία στο Πόρτο Ράφτη, εκεί που ζούσε με την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη.

Την πώληση της κατοικίας έχει αναλάβει γνωστό μεσιτικό γραφείο και η αγγελία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του, μαζί με παρουσίαση του σπιτιού, και περιμένει τους επίδοξους αγοραστές. Πουθενά στην αγγελία δεν αναφέρεται τιμή πώλησης ούτε αφήνεται υπόνοια για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, παρά μόνο δίνοται όλες οι λεπτομέρεις που μπορούν να τραβήξουν το ενδαφέρον κάποιου.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, μετά τον θάνατό της, για το σπίτι και τη ζωή τους εκεί, αλλά και την πρόθεσή του να το αποχωριστεί: «Μετά το θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο Ράφτη, όπου ζούσαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια, ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Καθετί ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, ήταν όλα επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε το καθένα. Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ένα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό… Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη, ήταν πια τόσο άδεια. Είχε τόσο πολλά πράγματα η Ζωή. Ούτε μπορεί να φανταστεί κανείς τι είχε μαζέψει στη ζωή της. Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς και να εξοικειωθείς με αυτό το κενό, τη μόνιμη απουσία. Είναι βαρύ, αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Τώρα σκοπός μου είναι να έχω υγεία, και διανοητική, για να συνεχίσω την εργασία μου, που και αγαπώ και χρειάζομαι. Κι αυτό μου δίνει δύναμη».

Δείτε την αγγελία όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου:

 

Δείτε το βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού:

Δείτε φωτογραφίες της κατοικίας στο Πόρτο Ράφτη:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook