![Πώς ο Ζαχίρ θα πάρει μέρος στην ομαδική στη Γαλλία, χωρίς να πάει [Βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/6/article_205539/o-zaxir-tha-parei-meros-stin-omadiki-sti-gallia-xwris-na-paei.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Η τελική δεκάδα του MasterChef διαμορφώθηκε ξανά χθες το βράδυ, μετά και την αποχώρηση του Χαράλαμπου Κοτσώνη.
Οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους δέκα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους πως η επόμενη ομαδική δοκιμασία θα γίνει εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Όλοι οι παίκτες χάρηκαν, εκτός από τον Ζαχίρ, ο οποίος έχει και πάλι πρόβλημα με τα χαρτιά του.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λοιπόν, ανακοίνωσε στους παίκτες πως οι άνθρωποι της παραγωγής κάνουν ότι μπορούν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, ωστόσο, αν δεν τα καταφέρουν, θα πρέπει να αλλάξει ο κανόνας του παιχνιδιού.
Η σολομώντεια λύση για τον Ζαχίρ, όπως την αποκάλεσε ο Κουτσόπουλος, είναι η εξής:
Σε περίπτωση που ο Ζαχίρ δεν μπορέσει να ταξιδέψει και να λάβει μέρος στην ομαδική, θα αποφασίσει ο ίδιος να εκπροσωπηθεί από έναν παίκτη, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. O παίκτης αυτός θα μαγειρέψει κανονικά στη θέση του Ζαχίρ και ανάλογα με το αποτέλεσμα, ο Ζαχίρ θα είναι ο τυχερός ή ο άτυχος της υπόθεσης.
Βέβαια, ο Ζαχίρ μάλλον θα είναι άτυχος αφού θα χάσει και ακόμα μια ευκαιρία για ένα ταξίδι γαστρονομίας στο εξωτερικό.
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.
«Όλα αυτά που περνάει ο Ζαχίρ είναι άδικα και είναι σε κάποιον τρόπο καθρέφτης της κοινωνίας μας», είπε ο Μανώλης.
«Μακάρι να γίνει κάτι και να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος για να γίνουν τα πράγματα, δηλαδή να πρέπει κάποιος να αποκτήσει δημοσιότητα για να λυθεί το πρόβλημα.
Κανείς δεν θέλει να φύγει από την πατρίδα του. Όπως και οι Έλληνες που έχω γνωρίσει και έχουν φύγει στο εξωτερικό και λένε ότι πουθενά δεν είναι σαν την Ελλάδα.Και αυτή είναι η αλήθεια.
Και κανένας δεν θα άντεχε 18 χρόνια μακριά από τους γονείς του, όπως εγώ» είπε ο Ζαχίρ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr