Πώς θα ζήσουν τις διακοπές στην Ελλάδα οι νικητές των Όσκαρ στο AVATON

Τον Μάιο θα υποδεχθεί το Avaton Luxury Villas Resort τους νικητές των Όσκαρ στην Κομίτσα Χαλκιδικής. Η διευθύνων σύμβουλος μιλάει στο TheTOC για όλα.

pws-tha-zisoun-tis-diakopes-stin-ellada-oi-nikites-twn-oskar-sto-avaton
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τα φώτα έπεσαν πάνω στην 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ, στους υποψήφιους και στους νικητές. Τώρα είναι η ώρα όλα τα φώτα να πέσουν πάνω στην Ελλάδα, αφού το κόκκινο χαλί θα στρωθεί στη Χαλκιδική για να υποδεχθεί τους νικητές που κρατούν στα χέρια τους το πακέτο δώρων τους, αξίας 100 χιλιάδων ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ένα ελληνικό brand.

 

 

 

Το Avaton Luxury Villas Resort στην Κομίτσα της Χαλκιδικής τόλμησε και τα κατάφερε να γίνει η ξενοδοχειακή μονάδα που συναγωνίστηκε ισάξια παγκόσμιας φήμης και υψηλής ποιότητας μονάδες σε όλο τον κόσμο και θα είναι ο προορισμός των νικητών των Όσκαρ.  

 

Η hotelier Ναταλία Χαντζή, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που ανήκει το resort, μίλησε στο TheTOC και εξήγησε πώς εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα Όσκαρ, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί τον ερχόμενο Μάιο, όπου αναμένονται οι επισκέψεις των υψηλών καλεσμένων.

 

Η ιδέα και η αξιολόγηση

-Πώς γεννήθηκε η ιδέα να τολμήσετε τη συμμετοχή σας στον θεσμό;

Είμαστε ένα κατάλυμα που στοχεύει στους VIP πελάτες από όλο τον κόσμο και απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο. Σκεφτήκαμε ότι για να προσεγγίσουμε το κοινό μας πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, ξεκινώντας πάντα από το ότι έχουμε ένα προϊόν που στέκεται σε διεθνές επίπεδο ανάμεσα στα top boutique ξενοδοχεία και έχουμε κερδίσει για αυτό και τη σφραγίδα ποιότητας.

 

-Πώς έγινε η αξιολόγηση σας;

Ήρθαμε σε επαφή με τους διοργανωτές και στείλαμε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να φτιαχτεί ο φάκελος της υποψηφιότητας για τη συμμετοχή.  Ήθελαν να δουν πόσο πολυτελές είναι το κατάλυμα, τι υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει, την ιδιωτικότητά του, τον τρόπο που χειρίζεται τους φιλοξενούμενούς του. Τελικά, γίναμε το ένα από τα ξενοδοχεία που επιλέχθηκαν. Το άλλο βρίσκεται στη Ζανζιβάρη. 

 

 

Η συμμετοχή του AVATON είχε κάποιους είδους χρηματικό αντίτιμο; Η Ναταλία Χαντζή απαντά σε αυτό, σε επικοινωνία μας μέσω Skype : 

 

Υπάρχουν κάποια πράγματα που ζητήθηκαν ώστε να προετοιμαστεί το ξενοδοχείο για τη διαμονή των Χολιγουντιανών σταρ;  

 

 Έχει υποχρέωση το resort να υπογράψει συμβόλαιο "σιωπής" για τη φιλοξενία;

 

 
Η δημοσιότητα που κερδίζει η Ελλάδα από τις επισκέψεις και πώς θα λειτουργήσουν με τους φιλοξενούμενους σταρ:

 

 

Η Ναταλία Χαντζή εξηγεί πώς θα εκμεταλλευτούν για τη χώρα τους επισκέπτες τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα προχωρήσουμε τόσο όσο θα μας επιτρέψει η σύμβαση ιδιωτικότητας που προφανώς θα υπογραφεί ανάμεσά μας. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτά τα πρόσωπα επιλέγουν να δηλώσουν την παρουσία τους στο μέρος που βρίσκονται και περιμένουμε ότι και τώρα, με αυτόν τον τρόπο, θα μοιραστούν τη διαμονή τους στην Ελλάδα με όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα και το ελληνικό προιόν θα βρεθούν παντού και θεωρούμε ότι είμαστε επάξιοι πρεσβευτές της ελληνικής πολυτέλειας στον ξενοδοχειακό τομέα".

 

 

 

 

Οι υψηλοί καλεσμένοι του Χόλιγουντ αναμένεται να έρθουν μέσα στον Μάιο, αφού το Avaton Luxury Villas Resort έχει ορίσει ως περίοδο της προσφοράς του τον συγκεκριμένο μήνα. 

Δείτε το βίντεο και περιηγηθείτε στο luxury resort:

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook