Η Ράνια Θρασκιά ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν την παράσταση της Μόνικας Μπελούτσι, η οποία έδωσε χθες την πρώτη της παράσταση ως Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Έναν χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης sold out εμφάνισής της στην Αθήνα, η πασίγνωστη Ιταλίδα ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή του Ηρωδείου, ντυμένη με μαύρη διαφάνεια, για την πρώτη από τις τρεις παραστάσεις με επιστολές και αναμνήσεις της σπουδαίας Ελληνίδας σοπράνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ράνια Θρασκιά έφτασε στο θέατρο ευδιάθετη και στάθηκε μπροστά από τις κάμερες.

Σε αυτή τη σπάνια δημόσια εμφάνιση η Ράνια Θρασκιά επέλεξε ένα έθνικ look, με μαύρο μακρυμάνικο τοπ και μάξι τσιγγάνικη φλοράλ φούστα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έσφιξε τη μέση της με καφέ δερμάτινη φούστα και κράτησε ένα ροζ τσαντάκι.
Το μακιγιάζ της ήταν απλό και λαμπερό και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr