Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα Παπακωνστανίνου, παρουσιάζει στην Αίθουσα Τέχνης "αγκάθι – κartάλος" την ατομική έκθεση ζωγραφικής της, με τίτλο "Περί Οικειότητας", η οποία εγκαινιάστηκε στις 14 Μαϊου.
Από τα εγκαίνια φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι γονείς της, οι οποίοι έλαμπαν από ευτυχία και πόζαραν χαμογελαστοί με τη μοναχοκόρη τους.
Εκεί βρέθηκαν και ορισμένοι καλοί τους φίλοι, ανάμεσα στους οποίους ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Μάκης Μάτσας, ο Οδυσσέας Ιωάννου κ.α.
"Το σπίτι μας, η γειτονιά μας οι ιστορίες που μας αφηγήθηκαν και αυτές που ίσως κάποτε αφηγηθούμε εμείς. Σε αυτήν την έκθεση καταγράφεται η δική μου αέναη προσπάθεια διαφύλαξης αναμνήσεων και εμπειριών που κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στο χρόνο. Ζωγραφικά έργα με ακρυλικό, έργα μεικτής τεχνικής και εγκαταστάσεις πλαισιώνουν ένα περιβάλλον συμφιλίωσης με τις μνήμες που μας διαμορφώνουν. Τις μνήμες που καταφέραμε να αγκαλιάσουμε και αυτές για τις οποίες προσπαθούμε ακόμη", σημειώνει η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου σχετικά με την έκθεσή της.
Εικόνες από τα εγκαίνια της έκθεσης της κόρης των Ράντου και Παπακωνσταντίνου: