X

Ρεγγίνα Μακέδου: "Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες, έχω 2 πόδια καλαμάκια"

"Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος..."

Γράφει: TheToc team

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη αποφάσισε να μοιραστεί η Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από το Instagram, αναφερόμενη στη μάχη που δίνει τον τελευταίο καιρό με τη λευχαιμία.

Όπως έγινε γνωστό από την ίδια πριν μερικές εβδομάδες, έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών, με μερικές σοβαρές επιπλοκές ωστόσο να την ταλαιπωρούν.

Η γυμνάστρια, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο show "Dancing with the Stars", δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της με στόχο όχι μόνο να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάστασή της αλλά και να περάσει πολλά εμψυχωτικά μηνύματα και να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Ανάμεσα στις αμέτρητες ερωτήσεις που λαμβάνει καθημερινά όμως, ρωτήθηκε για ποιον λόγο έχει αδυνατίσει τόσο πολύ. Η γυμνάστρια πήρε θέση και απάντησε ως εξής:

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr