Ρ.Φάινς: Ο Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι λευκός άντρας και Βρετανός (βίντεο)

«Ο Τζέιμς Μποντ δεν πρέπει να παιχτεί ποτέ από μαύρο ή γυναίκα». Η άποψη του γνωστού Βρετανού ηθοποιού δημιούργησε αντιδράσεις.

rfains-o-tzeims-mpont-prepei-na-einai-leukos-antras-kai-bretanos-binteo
SHARE THIS
0
SHARES

«Ο Τζέιμς Μποντ δεν πρέπει να παιχτεί ποτέ από μαύρο ή γυναίκα». Η συγκεκριμένη άποψη ανήκει στον ηθοποιό Ράλφ Φάινς, τον διάσημο πρωταγωνιστή από τον «Άγγλο Ασθενή», Τη Λίστα Του Σίντλερ, τον Χάρι Πότερ ως Βόλντεμορτ αλλά και έναν από τους πρωταγωνιστές στην 23η ταινία με τον θρυλικό πράκτορα, το «Skyfall», το 2012. 


Σύμφωνα με την «Daily Mail» ο 56χρονος ηθοποιός υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο BBC, ότι ο Τζέιμς Μποντ πρέπει να παραμείνει πιστός στο όνομα και τη φιγούρα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ενσαρκώνοντας το «αφεντικό» του, στο ρόλο της M, στη θέση της Τζούντι Ντενς, ο Ράλφ Φάινς είναι αδιάλλακτος.

«Ο Μποντ πρέπει να είναι λευκός και Βρετανός». 

Ως αναμενόταν οι δηλώσεις του προκάλεσαν τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. Όσοι τον υποστήριξαν έγραψαν στο Twitter πως ο δημιουργός του 007 θα  ήθελε πάντα λευκό τον πράκτορα.

Άλλοι όμως θεώρησαν την τοποθέτησή του ρατσιστική. Ένας χρήστης, μάλιστα, έγραψε: «Ο Ράλφ Φαινς το έχει χάσει...».

Σε άλλα σχόλια αναφέρεται: «Τον Μποντ πρέπει να τον ενσαρκώνει όποιος έχει ταλέντο. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν είναι μαύρος, άσπρος, γυναίκα ή άντρας. Δεν πρέπει να υπάρχουν κριτήρια εθνικότητας, φύλου ή θρησκείας». 

 

 Φωτο: Reuters

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook