
Μια συνάντηση με γνωστή βασίλισσα της Ευρώπης είχαν την περασμένη Παρασκευή ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ.
Το ζευγάρι συναντήθηκε με την βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας. Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν ενώ έβγαιναν από ιδιωτική λέσχη μελών όπου συχνάζουν οι Βρετανοί royals, στο Mayfair. Στο συγκεκριμένο μαγαζί συχνάζουν η πριγκίπισσα Ευγενία, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.
Η κομψή εμφάνιση της Μάξιμα και η Μαρί Σαντάλ σε αποχρώσεις του φθινοπώρου
Για την ειδική αυτή περίσταση, η βασίλισσα Μάξιμα φόρεσε ένα υπέροχο blue navy καρό ταγιέρ με σακάκι και μιντι φούστα η οποία είχε κρόσια στο κάτω μέρος. Τα χρυσά κουμπιά ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά, ενώ οι γόβες της προσέδιδαν extra πόντους στυλ.
Η Μαρί Σαντάλ απέπνεε φθινοπωρινή κομψότητα με ένα πορτοκαλί μίντι φόρεμα το οποίο συνδύασε με ένα παλτό σε απόχρωση της μόκας. Ένα γκρι δερμάτινο clutch, λευκές γόβες Prada και ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως ταρταρούγα, ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr