Σάββας Πούμπουρας: Τι κοινό θα έχει η κόρη του με την... Άννα Μπουσδούκου;

To αποκάλυψε ο ίδιος, δείχνοντας το υπέροχο παιδικό δωμάτιο που ετοίμασαν για την κόρη τους.

sabbas-poumpouras-ti-koino-tha-exei-i-kori-tou-me-tin-anna-mpousdoukou
SHARE THIS
0
SHARES

Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί και μόλις ετοίμασαν το παιδικό δωμάτιο.

 

Σε αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του ροζ, το ζευγάρι δημιούργησε ένα υπέροχο δωμάτιο για την κόρη του ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα της δώσουν. 

 

Όχι, δεν πρόκειται για ένα παραδοσιακό όνομα κάποιας γιαγιάς, εξάλλου θυμίζουμε ότι το ζευγάρι δεν έκανε τίποτα παραδοσιακό. Ακόμα και στον γάμο τους δεν κάλεσαν ούτε τους γονείς τους.

 

Ο Πούμπουρας που περιμένει πώς και πώς να γίνει μπαμπάς, αποκάλυψε ότι το όνομα που επέλεξαν για την κόρη τους είναι Κύνθια, παίρνοντας έμπνευση από έναν λόφο στη Δήλο. 

«Μετά από πολύ μαστόρεμα, το δωμάτιο της έτοιμο. Ο Τσάβι χαλαρός, η μάνα ξεκούραστη.. καλά είμαστε! Και το όνομά της;; Κύνθια! Έμπνευση; Ένας μικρός λόφος με το όνομα Κύνθος στην Δήλο, αγαπημένο νησί των θεών, γεμάτο υπέροχη ενέργεια..! Σε περιμένουμε λοιπόν!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Cynthia.. your kingdom awaits! __________________________________________ Μετά από πολύ μαστόρεμα, το δωμάτιο της έτοιμο. Ο Τσάβι χαλαρός, η μάνα ξεκούραστη.. καλά είμαστε!  Και το ονομά της;; Κύνθια! Έμπνευση; Ένας μικρός λόφος με το όνομα Κύνθος στην Δήλο, αγαπημένο νησί των θεών, γεμάτο υπέροχη ενέργεια..! -Σε περιμένουμε λοιπόν!  __________________________________________ Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στο @upupandaway__kavala για το φανταστικό δωμάτιο που στήσαμε με αγάπη!! Love you guys! #babytocome

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

Όσο για το κοινό που θα είχει η μικρή με την γνωστή παρουσιάστρια Άννα Μπουσδούκου, είναι το όνομα αφού και εκείνη έχει δεύτερο όνομα το Κύνθια. Δηλαδή το πλήρες όνομά της είναι Άννα Κύνθια Μπουσδούκου

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook