Το σχολείο ξεκίνησαν και οι κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, Αριάνα και Φιλίππα, 4 ετών. Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης συνόδευσαν τις κόρες τους στο σχολείο και μοιράστηκαν μία φωτογραφία. "Πρώτη μέρα στο σχολείο. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια", έγραψε στη λεζάντα της.
Το πρωί της Παρασκευής, η Χριστίνα Μπόμπα συνόδευσε τις κόρες της στο σχολικό τους. "Περιμένοντας το σχολικό λεωφορείο", έγραψε η τρυφερή μαμά.
Πριν λίγες εβδομάδες η Χριστίνα Μπόμπα έγινε κουμπάρα καθώς πάντρεψε την παιδική της φίλη. Η Χριστίνα Μπόμπα έφτασε στην εκκλησία μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, τις 4χρονες δίδυμες κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα και την αδερφή της, Ελίνα.
"Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από το να παντρεύεις τη φίλη που είχες από πάντα. Από μικρές! Όσο σας πάντρευα θυμόμουν όλα όσα έχουμε περάσει όλα αυτά τα χρόνια. Τα αστεία, τα σοβαρά, τα συγκινητικά, τις ψυχανάλυσεις! Σ’ αγαπώ τοφι μου", έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα σε ανάρτησή της.
Για την περίσταση, η Χριστίνα Μπόμπα είχε επιλέξει μία μάξι ροζ δημιουργία με βολάν. Μάλιστα, είχε ποζάρει μαζί με την πολυαγαπημένη της, αδερφή, που επέλεξε με τη σειρά της ένα παλ μωβ μίνι φόρεμα.
Στη συνέχεια, ανάρτησε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, γράφοντας: "Η ολοκληρωτική αγάπη μου".