To Royal Ascot είναι το πιο glam event της σεζόν που προσελκύει γαλαζοαίματους και celebrities στη Μεγάλη Βρετανία, με τις εμφανίσεις των γυναικών να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Εκεί είδαμε την Κέιτ Μίντλετον, την πριγκίπισσα Βεατρίκη, τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.
Μεταξύ των μελών του διεθνούς jet set που πήγαν στο φετινό Royal Ascot ήταν οι δυο αδελφές Νιάρχου, η η Ευγενία και η Ηλέκτρα Νιάρχου ενώ μαζί τους είχαν ακόμα ένα μέλος της οικογένειας Νιάρχου.
Οι δύο αδελφές ντύθηκαν ανάλογα με το dress code του Royal Ascot, και ήταν ιδιαίτερα κομψές. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η Ευγενία Νιάρχου, θα μπορούσαμε να τις περάσουμε για γαλαζοαίματες.
Η Ευγενία Νιάρχου επέλεξε ένα φλοράλ μάξι φόρεμα με ψηλό λαιμό και σέξι άνοιγμα στην πλάτη. Το συνδύασε με μαύρες γόβες, μαύρο τσαντάκι και μαύρο καπέλο εντυπωσιακό.
Η μικρή της αδερφή, Ευγενία, κινήθηκε σε γήινους τόνους, επιλέγοντας ένα καφέ πουά μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με nude γόβες και ένα ίδιαίτερο headpiece με λουλούδια και βέλο.
Η Μαρία Νιάρχου στο Royal Ascot με τις ανιψιές της
Μαζί με την Ευγενία και την Ηλέκτρα ήταν ακόμα ένα μέλος της οικογένειας Νιάρχου που δεν ήταν άλλο από την θεία τους.
Ο λόγος για την κόρη του Έλληνα Κροίσου, Σταύρου Νιάρχου, την Μαρία Νιάρχου Γκουαζέ όπως είδαμε στη φωτογραφία με το name tag που δημοσίευσαν.
Η Μαρία Νιάρχου Γκουαζέ είναι κόρη του Σταύρου Νιάρχου και της Ευγενίας Λιβανού.
Παθιασμένη με τα άλογα και το συγκεκριμένο σπορ, η Μαρία Νιάρχου έχει στην ιδιοκτησία της άλογα και συμμετέχει σε πολλές ιππικές διοργανώσεις.
Η Μαρία Νιάρχου κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και είναι ελάχιστες οι φωτογραφίες της.