Σαν να μην γέννησε: Η Βασιλική Μιλλούση έχει κορμάρα 30 μέρες μετά τη γέννα

Προσέχει πολύ το σώμα της και τρέφεται σωστά.

san-na-min-gennise-i-basiliki-millousi-exei-kormara-30-meres-meta-ti-genna
SHARE THIS
0
SHARES

Η Βασιλική Μιλλούση γέννησε πριν από περίπου 30 μέρες και ήδη το σώμα της έχει επανέλθει.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής προσέχει πολύ το σώμα της και τρέφεται σωστά. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου διακρίνονται οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της. Μάλιστα, έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα σε όλους τις μανούλες. 

«30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου #postpregnancy #postpartum και το σώμα μου αρχίζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ,όμως πραγματικά η φύση είναι φοβερή και με λίγο προσοχή,σωστό φαγητό και λίγη γυμναστική στο σπίτι,το σώμα επανέρχεται μπορείτε και εσείς οι νέες μανούλες και μη, να κάνετε τη δική σας προσπάθεια για να νιώσετε καλά με το σώμα σας, τον εαυτό σας και τη διάθεσή σας, είναι πολύ σημαντικό και για το μωρό σας! Κουράγιο και δύναμη σε όλες», αναφέρει στο μήνυμα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου #postpregnancy #postpartum και το σώμα μου αρχιζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα οτι αυτη η κοιλια δεν θα μαζευτει ποτέ,όμως πραγματικά η φύση είναι φοβερή και με λίγο προσοχή,σωστό φαγητό και λίγη γυμναστική στο σπίτι,το σώμα επανέρχεται..μπορειτε και εσείς οι νέες μανούλες και μη, να κάνετε τη δική σας προσπάθεια για να νιώσετε καλά με το σώμα σας ,τον εαυτό σας και τη διάθεσή σας,ειναι πολύ σημαντικό και για το μωρό σας!Κουράγιο και δύναμη σε όλες❣

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook