X

"Σαν τον πατέρα και ο γιος": Η Αλεξάνδρα Νίκα καμαρώνει τον γιο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό [βίντεο]

Όπως ο πατέρας του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έτσι και ο γιος της Αλεξάνδρας Νίκας έχει κλίση στη μουσική

Γράφει: TheToc team

Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνος Αργυρός ζουν την απόλυτη ευτυχία από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Συχνά-πυκνά ο μικρός Βασίλης, έτσι θα βαφτιστεί σύντομα το αγοράκι τους, μονοπωλεί τις αναρτήσεις της μητέρας του. Στο τελευταίο βίντεο, φαίνεται να παίζει με ένα μουσικό παιχνίδι. "Όπως ο πατέρας, έτσι και ο γιος" έγραψε η Αλεξάνδρα Νίκα πάνω κάνοντας τη σύνδεση με τον πολύ επιτυχημένο τραγουδιστή μπαμπά του.

"Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο στη ζωή είναι το απόλυτο. Είναι υπέροχα όλα, όλη η οικογένεια. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή", ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού έξω από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνος Αργυρός έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και τόσο η βάφτιση του μωρού τους όσο και ο γάμος τους πιθανότητα θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε Επίσης