Σε ισχύ τα πρώτα μέτρα ασφαλείας για τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο δήμαρχος του Κόμο έβγαλε «φιρμάνι» για τον γάμο του αιώνιου εργένη: Όποιος πιαστεί να πλέει ή να κολυμπά σε απόσταση 100 μέτρων από τη βίλα Κλούνεϊ θα πληρώνει πρόστιμο έως και 400 λίρες.

se-isxu-ta-prwta-metra-asfaleias-gia-ton-gamo-tou-tzortz-klounei
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ιταλία είναι γνωστή ως το απόλυτα ρομαντικό μέρος και πολλοί την επιλέγουν για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που ο Κλούνεϊ και η Αλαμουντίν σκέφτονται να κάνουν εκεί τον γάμο τους, αλλά η πανέμορφη βίλα του Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο, το τέλειο σκηνικό για έναν παραμυθένιο γάμο.

 

Σύμφωνα με το E!News, το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφτεί διάφορες τοποθεσίες στην Ιταλία. Μάλιστα, η Αλαμουντίν και η μητέρα επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, την αξίας 25 εκατομμυρίων λιρών βίλα του Κλούνεϊ. Σύμφωνα με όσους τους είδαν, το ζευγάρι και η μέλλουσα πεθερά, ήταν ευδιάθετοι και πέρασαν υπέροχα.

Ωστόσο, για πρώτη φορά η πόλη που έχει την τιμή να φιλοξενεί τον χολιγουντιανό σταρ, ψήφισε κατ' εξαίρεση μέτρα για την ασφάλειά του και την προστασία του από παρεμβάσεις της ιδιωτικής του ζωής, κάτι που ενισχύει τις φήμες ότι εκεί θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος της πόλης Laglio, Roberto Pozzi έκανε γνωστά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που τέθηκαν σε ισχύ από το Σάββατο 21 Ιουνίου:

Αυτό είναι το χαρτί με τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν από το Σάββατο 21 Ιουνίου

- Απαγορεύεται η προσέγγιση του σπιτιού από τη λίμνη σε σημείο κοντινότερο από 100 μέτρα και τα σκάφη απαγορεύεται να αγκυροβολήσουν στην όχθη της λίμνης του ακινήτου.

-Όποιος «συλληφθεί» να πλέει με σκάφος ή να κολυμπά σε απόσταση 100 μέτρων από τη βίλα του Κλούνεϊ θα πληρώνει πρόστιμο μέχρι και 400 λίρες.

- Απαγορεύεται σε όλους η στάθμευση έξω από την είσοδο της βίλας

Είναι ένα ζήτημα ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Laglio, Roberto Pozzi, στο Us Weekly. Ο Ιταλός δήμαρχος πρόσθεσε ότι οι νόμοι έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν στο ζευγάρι ένα πιο ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον, καθώς και την ασφάλεια των ίδιων αλλά και των καλεσμένων τους.

Αυτά τα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί πρόσφατα και ισχύουν για όλο το 2014, ανέφερε ο δήμαρχος.

Και αν ο γάμος γίνει εκεί; Μπορεί η αστυνομία να εξασφαλίσει την προστασία της ιδιωτική ζωής και την ασφάλεια της εκδήλωσης; Ο δήμαρχος απάντησε ότι «αν τελικά το ζευγάρι αποφασίσει να παντρευτεί εδώ, θα αξιολογήσουμε όλα τα πρόσθετα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής που μπορούν να εφαρμοστούν.»

Ο σταρ του Χόλιγουντ και η 36χρονη δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αρραβωνιάστηκαν στα τέλη Απριλίου. Το ζευγάρι πυροδότησε εικασίες ότι σκεφτόταν να κάνει τον γάμο του στη Βενετία, όταν είχαν εντοπιστεί να δειπνούν στη ρομαντική πόλη τον περασμένο μήνα.

Το κάστρο Highclere, το σπίτι που φιλοξένησε τη σειρά Downton Abbey, επίσης φημολογείται ότι ανήκει στις περιοχές της λίστας με τα ιδανικά σημεία για τον γάμο του ζευγαριού.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook