Στο χειρουργείο ο Γιώργος Μαυρίδης - υποβλήθηκε σε επέμβαση [Εικόνα]

Δείτε τις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Λίγες μέρες πριν ο Γιώργος Μαυρίδης είχε αποκαλύψει μέσω του instagram του πως σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Χθες βράδυ λοιπόν, να ευχαριστήσει όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο στο να του πούνε την γνώμη τους και να τον βοηθήσουν στην τελική απόφαση που θα πάρει.

Ανέβασε λοιπόν ένα instastory, μέσω του οποίου έκανε μια άλλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα έκανε γνωστό πως σήμερα επρόκειτο να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

«Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε αρκετά να αποφασίσω στο τι θέλω να κάνω. Και επειδή αύριο μπαίνω για εγχείρηση, αν δεν ξυπνήσω ποτέ να θυμάστε ότι θα έρθω το βράδυ στον ύπνο σας» έγραψε με αρκετή δόση χιούμορ ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist.

Στο χειρουργείο ο Γιώργος Μαυρίδης - υποβλήθηκε σε επέμβαση [Εικόνα]
 

Σε επόμενο story που έκανε το πρωί του Σαββάτου αποκάλυψε πως βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας προκειμένου να μπει στο χειρουργείο.

Εκεί μάλιστα βρέθηκε για συμπαράσταση και ο καλός του φίλος Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποιος ανέβασε ένα στιγμιότυπο του Μαυρίδη λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.

 

 

 

 

Παρ’όλα αυτά ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο που τον αναγκάζει να μπει στο χειρουργείο.

Κεντρική φωτο: NDP