Σεργουλόπουλος - Μπακοδήμου: Το αγαπημένο δίδυμο ξανά μαζί σε εκπομπή

Σε ποια εκπομπή θα δούμε το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο;

sergoulopoulos---mpakodimou-to-agapimeno-didumo-ksana-mazi-se-ekpompi
SHARE THIS
0
SHARES

Τον Ιούλιο του 2016, το ΦΜ Live έριξε αυλαία μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και από τότε οι δύο αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δεν έχουν συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά. 

Ωστόσο, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο θα ξανασυναντηθεί στον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Ελλάδα έχεις ταλέντο όπου συμμετέχει η Μαρία Μπακοδήμου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναλαμβάνει ρόλο guest κριτή στο talent show του ΣΚΑΪ: 

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ ξεκινά η διαδικασία των «JUDGE CUTS» που θα οδηγήσει στους Ημιτελικούς και στον Τελικό. 

Στη φάση αυτή οι κριτές επιλέγουν ποιοι θα περάσουν στις επόμενες φάσεις, δίνοντας σε κάθε επεισόδιο το εισιτήριο της πρόκρισης σε πέντε διαγωνιζόμενους .

Ευτυχώς σε αυτή τη διαδικασία υπάρχει και η βοήθεια ενός ξεχωριστού guest κριτή που έχει τη δυνατότητα να πατήσει μια φορά το «GOLDEN BUZZER» και να στείλει κατευθείαν κάποιον διαγωνιζόμενο στον Ημιτελικό.

 

Στα επόμενα 6 επεισόδια των Judge Cuts οι κριτές βλέπουν τους διαγωνιζόμενους – που έχουν ήδη προκριθεί από τις προηγούμενες 15 auditions -σε νέα perfomances. Τι νέο έχουν να παρουσιάσουν, πώς έχουν αξιοποιήσει τις παρατηρήσεις της κριτικής επιτροπής και ποιος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις και θα οδηγήσει τον guest κριτή να πατήσει το Golden Βuzzer.

Αφού ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις όλων, ξεκινά μια σύσκεψη μεταξύ των κριτών και του εκάστοτε guest κριτή για να καταλήξουν στους 5 συνολικά διαγωνιζόμενους – τυχερούς που θα εμφανισθούν στην επόμενη φάση.

Μόλις τελειώσει η φάση των JUDGE CUTS, θα ακολουθήσουν οι Ημιτελικοί και ο Τελικός.

Στο πρώτο επεισόδιο των Judge Cuts, καλεσμένος Guest Κριτής ο Φώτης Σεργουλόπουλος. 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook