Σεργουλόπουλος: Πώς τον αποστόμωσε ο γιος του την πρώτη φορά που του φώναξε

Το περιστατικό που τάραξε τον πεντάχρονο γιο του, όταν για πρώτη φορά του έβαλε τις φωνές.

sergoulopoulos-pws-ton-apostomwse-o-gios-tou-tin-prwti-fora-pou-tou-fwnakse
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή, "Καλύτερα δε γίνεται". Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε και στο επιχειρηματικό κομμάτι της ζωής του, μιας και το νυχτερινό κέντρο Shamone, αλλά και το εστιατόριο Artisanal, είναι και αυτά στα οποία έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια.

«Από μωρό παιδί φαινόταν σαν ενήλικας. Του έδωσα πάρα πολύ χρόνο τώρα που απουσιάζω από την τηλεόραση και περάσαμε πολύ ωραία», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γιο του.

Στη συνέχεια ο ίδιος θυμήθηκε το περιστατικό που τάραξε τον πεντάχρονο γιο του, όταν για πρώτη φορά του έβαλε τις φωνές.

«Κάποια στιγμή του φώναξα και σοκαρίστηκε. Μου λέει: Μη φωνάζεις... Εκεί κατάλαβα ότι είχα υψώσει πολύ τη φωνή μου. Μου κάνει ερωτήσεις και πάντα του απαντώ. Θα του πω πάντα όμως την αλήθεια. Μου αρέσει να τον έχω συνέχεια μαζί μου, αλλά πρέπει να έχω κι εγώ χρόνο για εκείνον. Αν έχω δουλειά, δεν μου αρέσει να τον έχω μαζί μου και να μην μπορώ να ασχοληθώ μαζί του εκείνη τη στιγμή. Μου αρέσει να είναι η παρέα μου, τον παίρνω και στα ταξίδια μου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη Ναταλία Γερμανού.

 

 

Φωτογραφίες: NDP 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook