Σφαγή Λιάγκα - Γαβαλά: Τον χλεύασε - αποχώρησε από το κανάλι

Ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε σωστό να χλευάσει τον Γαβαλά ενώ τον είχε καλεσμένο και εκείνος εξαγριώθηκε και τους άφησε σύξυλους.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν αντιλαμβάνεται τα όρια του χιούμορ. Αυτή τη φορά αυτός που παρεξηγήθηκε ήταν ο Λάκης Γαβαλάς. 

Ενώ τον είχε προαναγγείλει και εκείνος είχε φτάσει στο μακιγιάζ κι ετοιμαζόταν για τη συνέντευξή του στην εκπομπή, δεν τον είδαμε ποτέ αφού ξαφνικά, ο Γαβαλάς έφυγε από τα στούντιο και τους άφησε σύξυλους.

Τι συνέβη ακριβώς; 

Σύμφωνα με πηγές μέσα από το κανάλι, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς βρισκόταν στο μακιγιάζ, αποχώρησε έξαλλος, παρά την προσπάθεια των συνεργατών της εκπομπής να τον μεταπείσουν καθώς τον είχαν προαναγγείλλει.

Ενώ λοιπόν εκείνος ετοιμαζόταν για να κάνει μια από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην εκπομπή Μεσημέρι, είδε στην οθόνη κάτι που τον δυσαρέστησε: Τον Λιάγκα να τον αναφέρει ως καλεσμένο, φορώντας στο κεφάλι του κάτι σαν τα εκκεντρικά headpieces που ο ίδιος φοράει o κριτής του My Style Rocks. 

Σφαγή Λιάγκα - Γαβαλά: Τον χλεύασε - αποχώρησε από το κανάλι
 

Αρχικά ο Γαβαλάς δήλωσε ότι υπήρξε κάποιο ένα τεχνικό πρόβλημα και έπρεπε να φύγει, αποφεύγοντας να απαντήσει τι συνέβη για να μην δυσαρεστήσει το κανάλι όπου εργάζεται: 

«Σας παρακαλώ, με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση… Ας το απαντήσει αυτό το κανάλι. Εγώ είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks» είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία. 

Ο Λιάγκας δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα, αλλά ούτε και το κανάλι που κάλυψε το κενό της εκπομπής με άλλα θέματα. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τους εργαζόμενους εκεί, οι φωνές τους ακούστηκαν έξω από τα στούντιο μετά το τέλος της εκπομπής. 

 

 

Ο Γαβαλάς είδε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ενώ ετοιμαζόταν στο καμαρίνι, θεώρησε ότι τον χλεύαζε και αποφάσισε να αποχωρήσει, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της εκπομπής να τον μεταπείσουν. 

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα τους κρατάει χρόνια, αφού το 2014 ο Γαβαλάς είχε δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Λιάγκα, μετά τα σχόλια του παρουσιαστή για την εκκεντρική εμφάνιση του σχεδιαστή με κόκκινο κραγιόν στο "Dancing With The Stars".

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε χαρακτηρίσει την εμφάνιση του πρώην επιχειρηματία, μεταξύ άλλων, "εμετική", ενώ είπε πως στο "The Voice", που παρουσίαζε τότε, δε θα ανεχόταν μια τέτοια εμφάνιση.

Χωρίς Λιάγκα την επόμενη εβδομάδα

Θυμίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα δεν θα προβληθεί η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μετά το πρόστιμο του ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής για την παρενόχληση φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. 

Η προσωρινή αναστολή της εκπομπής θα έχει διάρκεια πέντε ημέρες, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Επιπλέον θα υπάρχει και σχετική κάρτα που θα ενημερώνει για την ποινή.

Όσο για το χρηματικό πρόστιμο, το κανάλι θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 150 χιλιάδες ευρώ. 

Για να καλύψει το κενό, θα μεγαλώσουν σε διάρκεια κατά μία ώρα οι «Αταίριαστοι» και στη συνέχεια θα μεταδίδεται σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος».