Η Σίλια Κριθαριώτη και ο εφοπλιστής σύζυγός της Νίκος Τσάκος ήταν μεταξύ των καλεσμένων που βρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτι του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ, οι οποίοι παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το περασμένο Σάββατο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η δεξίωση έγινε στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο Αθηνών, με εκλεκτούς καλεσμένους από Ελλάδα και εξωτερικό.
Η σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη, η οποία έντυσε τη μητέρα του γαμπρού Άννα Μαρία, αλλά και άλλες καλεσμένες του γάμου, έκανε μια άκρως θηλυκή και εντυπωσιακή εμφάνιση.
Πανέμορφη και εκθαμβωτική, η Κριθαριώτη έφτασε στον χώρο της δεξίωσης φορώντας ένα κόκκινο μάξι φόρεμα που τόνιζε την λεπτή μέση της και το μπούστο της, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.
H διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια απογείωσε το σύνολό της με εντυπωσιακά αξεσουάρ και απλό χτένισμα στα μαλλιά της.


Όλες οι εμφανίσεις στον γάμο Γλύξμπουργκ - Φλορ
Ο κοσμικός γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ συγκέντρωσε πολλές εντυπωσιακές παρουσίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη της Μαρία Ολυμπία μέχρι την Ντάσα Ζούκοβα και την Ευγενία Νιάρχου, δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις των καλεσμένων και τις τάσεις της μόδας που ακολούθησαν.
Ιδιαίτερα κομψή ήταν η μητέρα του γαμπρού, η Αννα Μαρία, η οποία φόρεσε μια δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Σικάτες όπως πάντα η Μαρία Ολυμπία και η Μαρί Σαντάλ. Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε ένα μίντι φόρεμα σε μπλε απόχρωση, με γόβες Manolo Blahnik και ένα έντονο τσαντάκι, ενώ η μητέρα της φόρεσε λευκή τουαλέτα, που παρέπεμπε σε νυφικό...

Αν και οι κανόνες του savoir vivre λένε ότι μόνο η νύφη φοράει λευκά την ημέρα του γάμου της, η Μαρί Σαντάλ παραβίασε το... πρωτόκολλο με μάξι λευκό φόρεμα με ουρά.


Εξαιρετικά κομψή ήταν η Τατιάνα Μπλάτνικ, με κόκκινο μίντι φόρεμα και χρυσά πέδιλα.



Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, φόρεσε και εκείνη μπλε φόρεμα σε ανοιχτή απόχρωση, με μακριά μανίκια και λιτές γραμμές.

Μια από τις φίλες της νύφης, έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, με κόκκινο φόρεμα με εντυπωσιακό κόσμημα στον λαιμό, συνδυάζοντάς το με πράσινο τσαντάκι και πέδιλα.


Το κόκινο είχε την τιμητική του...


Φυσικά από το μυστήριο δεν έλειψε το φλοράλ.

Στον αντίποδα η Ντάσα Ζούκοβα η οποία επέλεξε total black για τον γάμο με μαύρο μίντι φόρεμα που είχε τεράστιο φερμουάρ στο πίσω μέρος, μαύρη στέκα στα μαλλιά, μαύρα πέδιλα και metallic τσαντάκι.




Μαύρο φόρεσε και η κουνιάδα της, η Ευγενία Νιάρχου.

Έντονα χρώματα και color blocking ήταν οι τάσεις που ακολούθησαν πολλές καλεσμένες κάνοντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς.



Ανάμεσα στις καλεσμένες είδαμε και πιο συμβατικές εμφανίσεις με φρου φρου και κεντήματα.

Αλλά και πιο παραδοσιακές εμφανίσεις που παρέπεμπαν σε στολές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr