X

Σίλια Κριθαριώτη: Οι απίθανες τουνίκ που φόρεσε στο Μαρόκο - Με πετράδια και ονειρεμένα χρώματα

Η Σίλια Κριθαριώτη ήταν πανέμορφη στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσαν με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο. Οι λεπτομέρειες στις εμφανίσεις της.

Γράφει: TheToc team

Ο Νίκος Τσάκος και η Σίλια Κριθαριώτη διοργάνωσαν ένα πάρτι στο Μαρόκο με αφορμή τα γενέθλιά τους που είναι σε πολύ κοντινές ημερομηνίες.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους ταξίδεψαν στο Μαρόκο και έζησαν μοναδικές στιγμές.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας φυσικά ήταν υπέρλαμπρη φορώντας δύο δημιουργίες της ανάλογες με την περιοχή όπου ταξίδεψαν.

Όπως είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Χρύσανθος Πανάς, στο πάρτι φόρεσε μια γαλάζια τουνίκ με περίτεχνα κεντήματα με πετράδια την οποία συνδύασε με απίθανα σκουλαρίκια.

Συνδύασε το φόρεμα με μια ψάθινη τσάντα.

Την επόμενη μέρα η οικογένεια παρέθεσε ένα γεύμα όπου είδαμε τη Σίλια Κριθαριώτη με πράσινη τουνίκ. Η συγκεκριμένη τουνίκ είχε περίτεχνα κεντήματα στο στήθος και στα μανίκια και την φόρεσε χωρίς κοσμήματα.

O γοητευτικός γιος και οι κούκλες κόρες του ζεύγους

Οι κόρες του Νίκου Τσάκου και της Σίλιας Κριθαριώτη, η Ειρήνη και η Ελισάβετ φόρεσαν δημιουργίες της μητέρας τους.

Ο γιος τους Παναγιώτης Τσάκος ήταν εκεί για να γιορτάσει με τους γονείς του και τις αδελφές του.

Διαβάστε Επίσης