Τι συμβολίζει το απίθανο σμαραγδένιο λεοπάρ φόρεμα της Μελάνια Τραμπ;

To διπλωματικό ντύσιμο της Μελάνια Τραμπ: Υπάρχει λόγος που η πρώτη κυρία της Αμερικής επέλεξε να εμφανιστεί με το συγκεκριμένο χρώμα.

sk-ti-sumbolizei-to-apithano-smaragdenio-leopar-forema-tis-melania-tramp
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μελάνια Τραμπ έκανε ένα διπλωματικό ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Η πρώτη κυρία της Αμερικής επέλεξε ένα λεοπάρ αμάνικο φόρεμα σε σμαραγδένιο χρώμα για την πρώτη φορά που γιόρτασε τη συγκεκριμένη μέρα μέσα στον Λευκό Οίκο, όπου υποδέχτηκε μαζί με τον σύζυγό της τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Λίο Βαραντκάρ. 

REUTERS
REUTERS

Η Μελάνια κατάφερε να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις, φορώντας μια δημιουργία του στιλίστα της Lady Gaga και σχεδιαστή από τη Νέα Υόρκη, Brandon Maxwell.

REUTERS
REUTERS

Το μίντι φόρεμα περιγράφεται στον ιστότοπο Nieman Marcus ως ένα μεταξωτό ζακάρ λεοπάρ φόρεμα.

REUTERS
REUTERS

Όσο για την τιμή του, ανέρχεται σε 1.595 δολάρια.

REUTERS
REUTERS

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, είναι μια πολιτιστική και θρησκευτική εορτή που λαμβάνει χώρα την 17η Μαρτίου, την επέτειο του θανάτου, κατά την παράδοση, του Αγίου Πατρικίου  του σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας. 

REUTERS
REUTERS

Πρόκειται για την μέρα που ο κόσμος “βάφεται” πράσινος. Στα ιρλανδικά είναι γνωστή ως “Lá Fhéile Pádraig” (Η Ημέρα της Εορτής του Πατρικίου) και παγκοσμίως διάσημη ως St Patricks’ Day. 

REUTERS
REUTERS

 

REUTERS
REUTERS

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook