Σκορδά-Λιάγκας: Ποια δε θέλει ούτε να τους βλέπει;

Δεν έχει μάθει να συγκρατείται και τα «χοντρά» αστεία του ενοχλούν πολλούς. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ποια είναι αυτή που δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό!

skorda-liagkas-poia-de-thelei-oute-na-tous-blepei
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τις αντιπάθειές του, και μάλιστα ισχυρές, έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της θητείας του στην πρωινή ζώνη. Ο παρουσιαστής, προφανώς με εγωκεντρική διάθεση για άλλη μια φορά, αναφέρθηκε στη γυναίκα που του ρίχνει... πόρτα κάθε χρόνο και αρνείται να πάει καλεσμένη στην εκπομπή.

Μάλιστα, εξήγησε και τον λόγο: «Να τιμήσουμε και τη Μπουλέ, όπως μας τιμάει και εκείνη που έρχεται κάθε χρόνο καλεσμένη. Την καλώ κάθε χρόνο και δεν έρχεται. Έχει κόλλημα μαζί μου. Αν και έχω πει τα καλύτερα για εκείνη. Την θεωρώ όμορφη, σέξι, ταλαντούχα και στο τραγούδι και στην υποκριτική. Είχαμε κάνει πλάκα με τον Ουγγαρέζο λέγοντας ότι ήταν το μόνο ζευγάρι που δεν μπορούσε να κοιταχτεί στα μάτια, τραβηγμένη πλάκα, κάνοντας χαβαλέ τότε το συνέχισα κι εγώ. Το πρώην αγόρι της το είπε και το συνέχισα κι εγώ και τα έχει με μένα τώρα. Εγώ την πληρώνω».

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook