X

Σμαράγδα Καρύδη: Chic με γούνινο παλτό στη γαλλική πρωτεύουσα

Στο Παρίσι με καλούς φίλους βρίσκεται η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτις, Σμαράγδα Καρύδη

Γράφει: TheToc team

Στο Παρίσι μαζί με καλούς φίλους ταξίδεψε η Σμαράγδα Καρύδη και μοιράζεται φωτογραφίες από το ταξίδι της. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτης αναρτά εικόνες από τις επισκέψεις που πραγματοποιεί με την παρέα της και καλούς φίλους, όπως είναι η Έλενα Σκουλά και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, στα μουσεία αλλά και στα φημισμένα εστιατόρια της πόλης.

Σε νέα ανάρτησή της, η Σμαράγδα Καρύδη πόζαρε μπροστά από έναν καθρέφτη με κομψό σύνολο που της χάριζε παράλληλα και την απαραίτητη άνεση. Συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη φορούσε ένα ίσιο μαύρο παντελόνι που συνδύασε με ένα καφέ faux γούνινο παλτό και μαύρα μποτάκια. Το look της ολοκλήρωσε με ένα λεοπάρ μαντήλι.

\

Ο χωρισμός από τον Θοδωρή Αθερίδη

Αποκαλύψεις για τον αιφνίδιο χωρισμό της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινό". Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η Σμαράγδα Καρύδη ήταν εκείνη που του ζήτησε από τον Θοδωρή Αθερίδη να χωρίσουν και εκείνος έφυγε από το σπίτι. "Ακολουθούν ένα σουηδικό μοντέλο στη σχέση τους. Συνεχίζουν να έχουν επικοινωνία και να συναντιούνται. Αυτό που είχαμε ακούσε τότε ήταν ότι η απόφαση του χωρισμού ήταν της Σμαράγδας που έγινε αμέσως σεβαστή από τον Θοδωρή. Και εκείνος έφυγε από το σπίτι. Είναι οικογένεια. Αυτό που είχαμε πει τότε είναι ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ως αφορμή του χωρισμού", είπε ο δημοσιογράφος.