Η γνωστή ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster "Θάρρος ή Αλήθεια" και, μεταξύ άλλων, μίλησε για δύο μακροχρόνιες σχέσεις που είχε στο παρελθόν, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο.
Η ερώτηση βασίστηκε στις αναζητήσεις στη Google με το όνομα της ηθοποιού, τις οποίες κλήθηκε να σχολιάσει η ίδια. Ανάμεσα στις πρώτες ήταν "Σμαράγδα Καρύδη Μαρκουλάκης" και "Σμαράγδα Καρύδη Σταύρος Ξαρχάκος".
"Ο Μαρκουλάκης είναι αδελφικός μου φίλος κι όταν ήμασταν στη Δραματική Σχολή συμμαθητές ήμασταν σε σχέση. Ο κόσμος το ψάχνει τώρα αυτό, γιατί υπάρχει στο παρελθόν μου και ο Κωνσταντίνος. Έχουμε κάνει μαζί δουλειές και αγαπιόμαστε τρομερά", σημείωσε η Σμαράγδα Καρύδη.
"Δεν είμαστε κολλητοί, όσοι έχουν υπάρξει μαζί μου ζευγάρι. Με τον Κωνσταντίνο ταιριάξαμε σαν άνθρωποι, ήμασταν φίλοι από πριν, γίναμε ζευγάρι στη σχολή γιατί σε εκείνες τις ηλικίες μπερδεύονται και τα όρια. Ξεκινήσαμε ως φίλοι, αλλά ήμασταν μαζί περίπου τρία χρόνια με κάποια on - off. Μετά μείναμε πολύ φίλοι κι έχουμε κάνει διάφορες δουλειές μαζί κατά καιρούς", αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.
"Ο Κωνσταντίνος είναι αξιαγάπητος, δε βγάζει ανταγωνισμό. Όπως και με τις σχέσεις του Κωνσταντίνου κάναμε παρέα και διακοπές μαζί", συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός.
Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σπουδαίο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο. "Ήταν μία από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής μου, after Μαρκουλάκης", παραδέχτηκε η ηθοποιός.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Σμαράγδα Καρύδη και Σταύρος Ξαρχάκος υπήρξαν ζευγάρι για περίπου 8 χρόνια στο παρελθόν. Τότε, κανείς από τους δύο δεν είχε παραδεχτεί ή διαψεύσει τη σχέση τους, αν και έκαναν κοινές εμφανίσεις και δημόσιες εξόδους.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε το 2015 την τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα, με την οποία απέκτησε το 2016 τα δίδυμα παιδιά του, ενώ η Σμαράγδα Καρύδη, τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Σμαράγδα Καρύδη: Μαρκουλάκης και Ξαρχάκος δύο από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής μου [εικόνες - βίντεο] - εικόνα 5](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/fbc/1200x630/crop/both/54/548afc0687f84349aeabd92c9c7e730e.jpg?width=300&height=200&mode=crop&anchor=topcenter)