X

Σοφία Καρβέλα: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Θανάση Πανουργιά

H Σοφία Καρβέλα έχει χτίσει μία ειλικρινή επικοινωνία με τους followers της στο Instagram

Γράφει: TheToc team

Η Σοφία Καρβέλα σε ανάρτησή της έκανε μία αναφορά στην προσωπική ζωή της, μετά από το διαζύγιο της με τον Θανάση Πανουργιά. Η ταλαντούχα στιλίστρια και σχεδιάστρια μόδας ανάρτησε μία φωτογραφία της, γράφοντας: "8.17 και μόλις γύρισα σπίτι από μία πρόβα και θα απολαύσω ένα μεξικάνικο με τα παιδιά μου. Για όσους αναρωτιούνται για είμαι μόνη μου. Και τόσο χαρούμενη για αυτό. Φανταστείτε να είχα να κάνω και άλλη δουλειά", έγραψε στη λεζάντα της.

Το καλοκαίρι, η Σοφία Καρβέλα είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του Θανάση Πανουργιά και των δύο γιων τους, του Νίκου και του Νέστορα από τις διακοπές τους στην Αντίπαρο. "Η τέλεια μικρή μου οικογένεια", είχε γράψει στη λεζάντα της.

Η Σοφία Καρβέλα έχει χτίσει τη δική της ζωή στις ΗΠΑ καθώς τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει μόνιμα εκεί με την οικογένειά της, τον Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους, Νίκο και Νέστορα. Η σχεδιάστρια μόδας και στιλίστρια πριν από 3 χρόνια με μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτησή της, αποκάλυψε ότι πήρε διαζύγιο με τον Θανάση Πανουργιά, με τον οποίο όμως διατηρεί άριστες σχέσεις.

Σε εκείνη την ανάρτηση, είχε γράψει: "Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε.

Έχουμε μια υπέροχη μικρή ζωή και γινόμαστε οι αληθινοί μ@λ@κες που πραγματικά είμαστε ο ένας γύρω από τον άλλον, οπότε λειτουργεί. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μένω παντρεμένη μαζί του (αφού πήραμε διαζύγιο…😬). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ".