Σοφία Μουτίδου: Η προσβολή, η θιγμένη αξιοπρέπεια, η παραίτηση

"Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο που έζησα εγώ, ήρθα σε πολύ άσχημη θέση. Με πρόσβαλε εμένα πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά και δεν μπορούσα να συνεχίσω".

sofia-moutidou-i-prosboli-i-thigmeni-aksioprepeia-i-paraitisi
SHARE THIS
0
SHARES

Η παραίτηση της πληθωρικής Σοφίας Μουτίδου από την παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” έφερε πολλές συζητήσεις και προκάλεσε θόρυβο. Η ηθοποιός που κρατούσε τον ρόλο της μοιρολογίστρας βρέθηκε στο Πρωινό και αποκάλυψε αποκάλυψε πολλά, που σίγουρα προξενούν περισσότερη περιέργεια για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

«Δεν σταμάτησα έτσι απότομα όπως φάνηκε, είχα δηλώσει παραίτηση από τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έτσι, ζήτησα παραίτηση και βρέθηκε αντικαταστάτης έναν μήνα και κάτι μετά. Δεν έφυγα γιατί αρρώστησα, ούτε γιατί έκανα δική μου παράσταση. Ο λόγος ήταν γιατί συνέβη κάτι, το οποίο με πρόσβαλε εμένα πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά και δεν μπορούσα να συνεχίσω, ο δικός μου κώδικας δεν το επέτρεπε αυτό, παρόλο που είχα άψογη σχέση με τους συναδέλφους. Όταν κάτι σε ενοχλεί κάπου, έχει σημασία πόσο σε ενοχλεί, πόσο θίγεσαι, πόσο βαρύ ήταν αυτό που έγινε, ώστε να αποφασίσεις αν θα συμπαρασύρεις μαζί σου και το οικονομικό. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την παραγωγή και δεν μπόρεσα να το λύσω, ήταν μια μεγάλη στεναχώρια που προκλήθηκε από κάτι και που ζύγισα το οικονομικό με τη στεναχώρια και νίκησε η στεναχώρια. Νίκησε το θίξιμο της αξιοπρέπειάς μου. Ζητώ συγγνώμη, αλλά αυτό που μου συνέβη ήταν πάνω από μένα. Το ότι είχα δέσει τη μοίρα μου σε ένα θέατρο, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάω αλλού», λέει η Σοφία Μουτίδου περιγράφοντας τα όσα έζησε και την οδήγησαν στην απόφαση της.

Δείτε το βίντεο:

 

Όταν η Φαίη Σκορδά μετέφερε στη Σοφία Μουτίδου τις δηλώσεις που έκανε ο αντικαταστάτης της Παντελής Καναράκης, ότι εκείνη έφυγε γιατί κουράστηκε, η ηθοποιός απάντησε χωρίς να αφήσει περιθώριο περαιτέρω σχολιασμού: «Δεν είναι προσωπική προσβολή, είναι προσβολή επαγγελματική, η οποία είναι για να βγει στον ψυχολόγο, σε κάποιο δικηγόρο ίσως, αλλά όχι στην τηλεόραση. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο που έζησα εγώ, ήρθα σε πολύ άσχημη θέση. Δεν είναι θέμα φόρτου εργασίας, καμία σχέση. Είναι γελοία η φράση «κούραση» ή «φόρτος εργασίας», ο κάθε ηθοποιός κάνει τέσσερα πράγματα ταυτόχρονα. Δεν αφήνεις μια εργασία γιατί κουράστηκες».

Δείτε το βίντεο:

 

Φωτο: NDP

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook