X

Σωκράτης Μάλαμας: Η πρώτη φωτογραφία μαζί με τον γιο του και την Ιουλία Καραπατάκη μετά το περιστατικό με τους αστυνομικούς

Ο Σωκράτης Μάλαμας θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του, με αφορμή την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιοδείας

Γράφει: TheToc team

Μια φωτογραφία με τον γιο του Γιάννη και την τραγουδίστρια Ιουλία Καραπατάκη πόσταρε ο Σωκράτης Μάλαμας, Ο γνωστός ερμηνευτής και δημιουργός θέλησε μ' αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους απανταχού θαυμαστές του με αφορμή την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής τους περιοδείας, αλλά και να στηρίξει το παιδί του μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πρώτη ανάρτηση του Σωκράτη Μάλαμα, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του γιου του Γιάννη Μάλαμα για την επίθεση σε αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος νεαρός μουσικός συνελήφθη στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όταν μαζί με φίλο του χτύπησαν δυνατά την πόρτα ενός ταξί, με τον οδηγό να καλεί άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο Γιάννης Μάλαμας φέρεται να αντιστάθηκε και την ώρα που τον έβαζαν στο περιπολικό κουτούλησε δύο φορές αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό ζυγωματικό και στο κεφάλι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ μετά από δύο αναβολές η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 27 Απριλίου.

Δείτε την ανάρτηση: