Για το κίνημα #MeToo, αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Super Κατερίνα”.
Ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σημείωσε: "Προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Τον είχα γνωρίσει στην ΕΡΤ, όταν ήμασταν. Εκεί στους διαδρόμους. Τίποτα παραπάνω”.
Στην επισήμανση της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου, ότι "στο μυαλό κάποιων, επειδή έχεις συνεργαστεί χρόνια με τον Αντώνη Κανάκη, μπορεί να νομίζουν ότι έχεις συνεργαστεί και με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο”, ο Σωτήρης Καλυβάτσης υπογράμμισε: "Καμία σχέση”.
Παράλληλα, εξέφρασε και τη στήριξή του στον Αντώνη Κανάκη, καθώς σε ερώτηση αν θεωρεί πως ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σημείωσε: "Έχω την αίσθηση και φαντάζομαι ότι έκανε αυτές τις αναρτήσεις, δεν θα το γνώριζαν. Κι απ’ όσο ξέρω και θυμάμαι τον Αντώνη Κανάκη, δεν νομίζω ότι θα ανεχόταν κάτι τέτοιο στη συνεργασία του”.
Για το αν πιστεύει πως έγινε ένα ξεκαθάρισμα αναφορικά με το κίνημα #MeToo, τη μικρή οθόνη, αλλά και το θεατρικό σανίδι, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε πως "είναι όπως όλοι οι χώροι. Πιστεύω ότι σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που τη "γλίτωσαν”. Δεν νομίζω πως αυτοί που κατηγορούνται είναι οι μοναδικοί που είχαν παραβατικές συμπεριφορές. Με όλο αυτό που έχει συμβεί είμαι σίγουρος ότι κάποιοι που είχαν τα πράγματα κάπως στο μυαλό τους, θα μαζευτούν”.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr