Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο instagram, όπου δημοσιεύσει σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της μητέρας του.
Σήμερα, ανήρτησε μία φωτογραφία της αξέχαστης Ελληνίδας σταρ, μαζί με την αγαπημένη της φίλη, επίσης ηθοποιό, Νόρα Βαλσάμη.
Οι δύο γυναίκες έκαναν πολύ παρέα, και ένιωθε η μία την άλλη σαν αδελφή. Για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης, η Νόρα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: "Φυσικά, ήμουν συνέχεια εκεί, ήθελε να γίνει καλά. Και δύο εβδομάδες πριν φύγει μου είχε πει πως ήθελε να πάμε πάλι Πάσχα στο χωριό (Θεολόγο)".
Στον λογαριασμό της αείμνηστης ηθοποιού στο instagram, ανέβηκε μία φωτογραφία των δύο γυναικών από την Επίδαυρο, πριν από 28 χρόνια. "Η Αλίκη συγχαίρει την αγαπημένη της φίλη Νόρα Βαλσάμη για την ερμηνεία της ως "Ισμήνη" στην "Αντιγόνη" του Σοφοκλή που ανέβηκε από το Εθνικό στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου του 1992", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr