Σπυροπούλου απαντά: Ο Ατζούν, ο ΣΚΑΪ, η επιστροφή στο Survivor,η φωτογραφία

Το συμβόλαιο, η δίαιτα και οι διακοπές στον Άγιο Δομίνικο και τι θα κάνει στη συνέχεια.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθισε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και απάντησε σε όλα τη ρώτησε. Τί λένε οι φήμες για το Survivor και το My style rocks και τί λέει η ίδια;.

"Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια και είχα δύο προτάσεις, μία για το Survivor, μία για εδώ. Αν με ρωτούσες αν θα πήγαινα θα σου απαντούσα «όχι». Άρα τι να σου απαντήσω στο αν θα ξαναπήγαινα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θέλω να αναιρώ τον εαυτό μου, οπότε δεν θέλω να πω «όχι» ή «ναι» γιατί η ζωή μας μας διαψεύδει. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν δωρεάν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα, μαύρισμα τροπικό. Με έβλεπες τον πρώτο μήνα και τον τελευταίο αγνώριστη. Το επίπεδο το περσινό ήταν μεν υψηλό, αλλά δεν ήταν το άπιαστο. Το φετινό νομίζω ότι αν πάω θα γελάμε περισσότερο.

Εγώ δεν είχα ποτέ με τον ΣΚΑΪ συμβόλαιο. Είχα με την Acun Media. Το πάω με το project. Είχαμε το Survivor. Είχαμε το My style rocks 2, μετά δεν ξέρω. Έχεις να μου κάνεις κάποια πρόταση; Αν είμαι ελεύθερη εννοείς; Εντάξει, τα συμβόλαια για αυτό έχουν φτιαχτεί, για να σπάνε.

Σίγουρα υπάρχει μια ωραία συνταγή σε κάποια πράγματα, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή χρησιμοποιήθηκε πέρυσι, ότι θα έχει επιτυχία και φέτος. Στην Κατερίνα Δαλάκα έστειλα μήνυμα και της είπα: «Φάε όσο μπορείς!"».

Στο My style rocks είχαμε μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία, από τις ωραιότερες της ζωής μου, σε όλα τα επίπεδα και το αποτέλεσμα νομίζω το έδειξε. Ήταν εξαιρετική δουλειά, η παραγωγή μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν επαγγελματίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους. Θα ήθελα να το ξανακάνω αν με ρωτάς. Το δηλώνω γιατί έχω δει υποψηφιότητες πολλές. Νομίζω ότι μου βγήκε ωραίο το project αυτό γιατί έχω πλάκα και δεν νομίζω να το είχα δείξει».

Όσο για τη φωτογραφία που πρόβαλε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της όσο και η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που έδειχνε την Κωνσταντίνα σε προηγούμενη φάση της ζωής της και τις αλλαγές με το τώρα, η Σπυροπούλου είπε:

«Παίξατε μια φωτογραφία πριν και μετά. Ίδια είμαι. Άλλη γωνία. Επειδή έχω ερωτηθεί για αυτή τη φωτογραφία, είναι το 2007, είναι πάνω από 10 χρόνια».

Δείτε όσα είπε:

 

Φωτο: NDP