Στα δικαστήρια Καραβάτου - Κατσούλης: Μάθαμε από site ότι κόπηκε η εκπομπή

«Μόλις είχαμε τελειώσει την εκπομπή και πηγαίναμε να αλλάξουμε όταν διαβάσαμε...»

sta-dikastiria-karabatou---katsoulis-mathame-apo-site-oti-kopike-i-ekpompi
SHARE THIS
0
SHARES

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μιλούν στο περιοδικό People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής για την επιτυχία που σημειώνουν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Star αλλά και για το λόγο που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το Epsilon. 

Μια περίεργη επαγγελματική σας στιγμή ήταν η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» στο Epsilon τον Ιανουάριο του 2017. Πώς το αντιμετωπίσατε; 

Η Κατερίνα Καραβάτου λέει χαρακτηριστικά:

«Το χειρότερο πράγμα είναι να θέλεις να δουλέψεις, να δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, να πολεμάς, κι αυτό να μην τυγχάνει της στήριξης που θα έπρεπε. Όντως ήταν όχι μόνο περίεργη, αλλά μια κακή επαγγελματική στιγμή, όχι μόνο για μας αλλά και για τους συνεργάτες μας. Το συγκεκριμένο πρωινό το ξεκινήσαμε με πάρα πολλά όνειρα και υπό αντίξοες συνθήκες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα διότι είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει.!»

Και ο Κρατερός προσθέτει:

«Μόλις είχαμε τελειώσει την εκπομπή και πηγαίναμε να αλλάξουμε όταν μάθαμε από ένα site ότι κόπηκε η εκπομπή. Συγκεκριμένα το διάβασε η Κατερίνα. Όλο αυτό μού φαίνεται λες και συνέβη πριν από πέντε χρόνια και όχι πριν από δύο, ίσως γιατί έχουμε έντονη και γεμάτη καθημερινότητα.»!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook