
Ο Σταμάτης Γαρδέλης πήγε στο νοσοκομείο, το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εξετάσουν οι γιατροί το χέρι του που, όπως ισχυρίζεται ο ηθοποιός, του τραυμάτισαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης σύλληψής του.
Ειδικότερα, η κάμερα της εκπομπής του ALPHA "Super Κατερίνα" βρήκε τον ηθοποιό κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, χωρίς όμως ο ίδιος να θελήσει να κάνει δηλώσεις. "Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Δεν είμαι καλά. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Χρειάζομαι λίγο χρόνο", ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης, χωρίς να θελήσει να πει τίποτα παραπάνω.
Από την πλευρά του, ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε στην εκπομπή "Super Κατερίνα": "Ο Σταμάτης έχει προβλήματα. Εγώ τον λατρεύω. Έχει τα δίκια του, έχει προβλήματα με το κράτος. Δεν ήταν στο κρατητήριο αλλά στο δωμάτιο προκράτησης. Δεν έγινε βίαιη προσαγωγή. Ίσως στο μυαλό του υπάρχει μια υπερβολή. Δεν τον έσπρωξαν, δεν τον χτύπησαν. Αν γινόταν αυτό, θα πήγαινε μέσα για αντίσταση κατά της Αρχής. Οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν βία, μόνο εάν κάποιος αντισταθεί", σήμειωσε.
Να θυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε μιλήσει για αστυνομική βία, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο αστυνομικό τμήμα. "Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση", είχε πει ο Σταμάτης Γαρδέλης, την Πέμπτη, μιλώντας στην εκπομπή Tlive.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr