
Τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου και τις φήμες περί σχέσης του με γνωστή παρουσιάστρια, η οποία φέρεται να είναι η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν κατακλύσει τις πρωινές εκπομπές και το διαδίκτυο.
Ο γοητευτικός ηθοποιός, πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν, ο οποίος δεν ήταν πρόσφατος αλλά είχε γίνει πριν απο 3,5 χρόνια.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, την 14χρονη Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο.
Όλα ξεκίνησαν από την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία αποκάλυψε πως ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με γυναίκα από τον χώρο της σόουμπιζ, "φωτογραφίζοντας" γνωστή παρουσιάστρια. Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας στο "Πρωινό", σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό του "Happy Day", σημείωσε πως δεν έπρεπε να περιγράψουν τόσο ανοιχτά τη νέα σύντροφο του Γιάννη Στάνκογλου, λέγοντας πως "όλοι ξέρουμε για αυτή τη σχέση, που μετρά μήνες".
Την είδηση επιβεβαίωσε εμμέσως και η Φαίη Σκορδά, χωρίς να αναφέρει το όνομα της παρουσιάστριας.
Η ίδια η Τσιμτσιλή, στην εκπομπή της Τρίτης ζήτησε συγγνώμη από τον Στάνκογλου επειδή τον αναστάτωσε.
"Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου", είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
"Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε "εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω". Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε "και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό". Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε", ανέφερε η παρουσιάστρια.
Η διπλή διάψευση του Γιάννη Στάνκογλου και το quote της Σίσσυς Χρηστίδου
Ο Γιάννης Στάνκογλου από την πλευρά του δήλωσε έκπληκτος με το θέμα, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση και είναι "καραμόνος" του αυτό το διάστημα.

Aκόμα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδιά του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπου όλοι παίζουν μουσική γράφοντας στη λεζάντα: "Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr