X

Στέφανος Κασσελάκης: Στο Ηρώδειο με τον Τάιλερ - Η αγένεια προς τους δημοσιογράφους και το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου

Τα βελούδινα loafers του Τάιλερ, ο πανικός των δημοσιογράφων και η αμηχανία του Κασσελάκη όταν ο Γκλέτσος χόρεψε το "ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" μπροστά τους.

Γράφει: TheToc team

Το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ πήγαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την συναυλία του Μάκη Δελαπόρτα για τα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο "Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…".

Τη συναυλία για τη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η συγκεκριμένη έξοδος συνέπεσε με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Για την βραδιά στο Ηρώδειο, ο Κασσελάκης φόρεσε σκούρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ολοκληρώνοντας το ντύσιμό του με δερμάτινα loafers.

O Τάιλερ φόρεσε τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και καρό σακάκι. Aκόμα φόρεσε ένα ζευγάρι βελούδινα loafers.

Η Δήμητρα Λιάνη τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει διά χειραψίας.

Ο Κασσελάκης χαιρέτησε και την Ζωή Κωνσταντοπούλου που καθόταν σε διπλανό κάθισμα.

Το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου και η αμηχανία Κασσελάκη

Στην βραδιά στο Ηρώδειο, 35 καλλιτέχνες με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών ερμήνευσαν τραγούδια του παλιού ελληνικού σινεμά. Μεταξύ αυτών και ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο μπροστά στον Κασσελάκη.

Ο Γκλέτσος χόρεψε το "ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" μπροστά στον Κασσελάκη και όταν άναψαν τα φώτα ο έκπτωτος πρόεδρος του Σύριζα φάνηκε να χαμογελάει και να χειροκροτάει χλιαρά, σύμφωνα με όσους βρέθηκαν εκεί.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου

Βγαίνοντας από το Ηρώδειο δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία έπεσαν πάνω στον Κασσελάκη θέλοντας να του αποσπάσουν κάποια δήλωση.

"Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω" αρκέστηκε να πει ο Στέφανος Κασσελάκης, με τους δημοσιογράφους να ακολουθούν για λίγα μέτρα κάθε του βήμα. Οι κάμερες κατέγραφαν τις αντιδράσεις πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θέλησε να κάνει κάποια πολιτική δήλωση. Δίπλα του, ο Τάιλερ προσπαθούσε και εκείνος να μην μπερδευτεί στα καλώδια που υπήρχαν στο έδαφος.

Η Φαίη Σκορδά κατέκρινε τη συμπεριφορά του Κασσελάκη, καθώς όπως είπε ήταν αγενής απέναντι στους δημοσιογράφους καθώς τόνισε ότι θα μπορούσε να τους ενημερώσει ότι δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση αυτή τη στιγμή και όχι να τους έχει να τρέχουν πίσω του.

Δείτε τα στιγμιότυπα με τον πανικό που επικράτησε.

Διαβάστε Επίσης