Στέλνουν πονηρά μηνύματα στον σεφ & τα απαντά η τραγουδίστρια σύζυγός του

Με αυτή τη δήλωση τα αιτιολογεί όλα: "Οι γυναίκες είμαστε πιο θρασείς"

stelnoun-ponira-minumata-ston-sef--ta-apanta-i-tagoudistria-suzugos-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Παντρεύτηκαν πριν από 2,5 χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένοι. Εκείνη έχει και έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο της, που ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης τον λατρεύει και τον μεγαλώνει σαν δικό του παιδί. Η πανέμοπρφη γνωστή τραγουδίστρια είναι μία έξυπνη γυναίκα, που φυλάει τα ρούχα της για να έχει τα μισά και διαχειρίζεται εξαιρετικά όσα συμβαίνουν σε σχέση με τον σύζυγό της.

 

Τι ακριβώς εννοούμε; Διαβάστε όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη, που έχει ανοίξει κι άλλους δρόμους στη ζωή της εκτός από το τραγούδι και ασχολείται με τη γιόγκα και την οικογένεια της. Η Μαριάντα έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε ακόμα και για τα μηνύματα που απαντάει στα social media, αλλά δεν είναι δικά της...

 

«Διδάσκω γιόγκα, μου αρέσει πολύ και με κάνει χαρούμενη! Όταν κάνεις γιόγκα δεν μπορείς να κάνεις botox και να βάζεις υαλουρονικά, εκτός αν κάνεις πλαστική. Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να σταματήσω από το τραγούδι γιατί κάποια στιγμή άρχισε να δυσκολεύει η κατάσταση στο μεγάλωμα του Νικόλα! Δεν είμαι από τις μαμάδες λέω, οκ δεν πειράζει θα βρούμε την άκρη. Δεν ήθελα στο σπίτι να είναι ένας άνθρωπος ξένος και να μεγαλώνει το παιδί μου. Όταν γυρίζει ο Νικόλας από τον παιδικό σταθμό, τον περιμένει η μαμά του με το φαγητό. Ο Δημήτρης δίνει το 100% σε αυτό που κάνει και ταυτόχρονα βρίσκεται στον μισό πλανήτη. Έχω δει πολύ περίεργα πράγματα γιατί υπάρχει μία μόδα με τους σεφ, οπότε ο Δημήτρης έχει αρκετές εκδηλώσεις θαυμασμού. Σε περίεργα μηνύματα που στέλνουν στον Δημήτρη τον ενημερώνω ότι απαντάω εγώ! Οι γυναίκες είμαστε πιο θρασείς.  Απαντάω εγώ σε περίεργα μηνύματα στα social media του συζύγου μου. Στον Δημήτρη στέλνουν γυμνές φωτογραφίες σε μένα όχι!».

Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες:

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook