Διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία βρίσκεται στην Αντίπαρο.
Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, γεμίζοντας τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν αφού εκτός από την εταιρεία ρούχων που έχει, θα πρωταγωνιστεί από Σεπτέμβριο και σε σειρά του ΑΝΤ1,
Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις εξόδους της στο νησί των Κυκλάδων, τις στυλιστικές της επιλογές, ενώ "ανέβασε" και φωτογραφία με τον γιο της Μάξιμο.
Δείτε τις φωτογραφίες
Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη: Γιόρτασαν 4 χρόνια συνεργασίας με ένα λαμπερό πάρτι
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουλίου, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη γιόρτασαν τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας τους μαζί με τα εγκαίνια του νέου τους showroom στην Αθήνα.
Οι δυο γυναίκες έχουν δημιουργήσει το δικό τους brand με ιδιαίτερα ρούχα που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Οι δυο συνεργάτιδες και φίλες ήταν χαμογελαστές και στιλάτες. Η Συνατσάκη φόρεσε ένα μάξι μαύρο φόρεμα και σανδάλια (Διαβάστε περισσότερα εδώ).