Στην κουζίνα βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ετιοίμασε ένα εύκολο και αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων. Η ίδια, μάλιστα επέλεξε τη vegan παραλλαγή του αγαπημένου ρυζόγαλου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Το vegan ρυζόγαλό της, μάλιστα, δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα το κλασικό.
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αγαπά τη μαγειρική και έχει δοκιμάσει μερικές από τις πιο απαιτητικές συνταγές. Η ίδια πάντα επιλέγει τη vegan εκδοχή τους και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της, κάθε φορά που της πετυχαίνει μια συνταγή.
Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr